آیت الله جوادی آملی:

حوزه باید در خدمت قرآن و عترت باشد | انس با قرآن وظیفه اصلی طلبه است

تاریخ انتشار:
حضرت ‌آیت الله جوادی آملی مأنوس بودن با قرآن را وظيفه اصلي يك طلبه دانست و گفت: عترت، عِدل قرآن كريم است نه روايت؛ روايت‌هايي كه در حوزه‌ها هست بايد اول بر قرآن كريم عرضه شود بعد روي آن كار شود.
آیت الله العظمی جوادی آملی

به گزارش خبرنگار بلاغ به نقل از خبرگزاری رسا، اعضای مركز تخصصي تفسير و علوم قرآني صادقين با حضرت آیت الله جوادی آملی دیدار و گفت وگو کردند.

حضرت آیت الله جوادی آملی در اين ديدار ضمن تبريك به مناسبت ايام ميلاد حضرت زهرا(س) بر ضرورت حفظ اين بركات و نعمت‌هاي معنوي تأكيد كرد و بيان داشت: در آستانه ميلاد قرآن ناطقي هستيم به نام صديقه كبرا(س). اين مكتب شريف صادقين(ع) اين از هر طرف با بركت همراه است هم از طرف آيت الله الهي، هم از طرف آيت الله اراكي، ما شاگرد هردوي اينها بوديم شما بدانيد خروجي‌اش بايد بابركت باشد. اين كاري كه حضرت آيت الله الهي كردند كار ريشه‌اي و اساسي است.

وی ادامه داد: شما در كنار مائده و مأدبه الهي نشسته‌ايد خيلي مواظب باشيد، اين نعمت‌ها را خدا به شما داده است. مستحضريد كه قرآن و عترت عِدل هم هستند، حوزه‌هاي علميه با روايات زيادي مأنوس است رواياتي كه معارض دارند، تنها مرجع نهايي و اصيل و اصلي اين روايات متعارض، قرآن است. ائمه فرمودند وظيفه شما اين است كه آنچه از ما رسيده است را بر قرآن عرضه كنيد پس علم حوزه اول به آنها وابسته است.

مفسر برجسته قرآن کریم مأنوس بودن با قرآن را وظيفه اصلي يك طلبه دانست و اظهار داشت: عترت، عِدل قرآن كريم است نه روايت؛ روايت‌هايي كه در حوزه‌ها هست بايد اول بر قرآن كريم عرضه شود بعد روي آن كار شود. هر كدام ما به اندازه خودمان بايد اول در خدمت قرآن باشيم كه قرآن چه مي‌خواهد بگويد, بعد اگر به روايتي رسيديم آن را بر قرآن عرضه كنيم و اگر مخالف قرآن نبود آن را بپذيريم. كارِ شما يك كار كليدي است يعني همه اين آقايان بايد يك دور قرآن را بدانند و روزي هم يك مقدار قرآن كه مي‌خوانند با مرور معنوي بخوانند كه بفهمند چه مي‌خواهد بگويد؛ وقتي معلوم شد قرآن چه مي‌خواهد بگويد آن وقت روايات زنده مي‌شود آن وقت اين مي‌شود احياي تراث اهل بيت(عليهم السلام).

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام محمدمهدی کافی، مدیر مرکز تفسیر قرآنی صادقین، گزارشی از فعالیت های پژوهشی این مرکز خدمت آیت الله جوادی آملی ارائه داد.

وی بیان داشت:  مركز تخصصي تفسير و علوم قرآني صادقين كه تحت اشراف آيت الله الهي تاسيس شده، از سال 94 تا الان سه دوره دانش پژوه داشته است، دانش پژوهانی که اكثرا درس خارج هستند و در كنار كارهاي درسي، پژوهش هم انجام مي‌ دهند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.