آیت الله العظمی نوری همدانی

مساجد از وظیفه اصلی خود فاصله گرفته اند

تاریخ انتشار:
حضرت آیت الله نوری همدانی تأکید کردند: باید با احیای جایگاه اصلی مساجد، با دشمنان اسلام و انقلاب مقابله کرد و نقشه های آنان را نقش برآب کرد.
نوری همدانی

به گزارش بلاغ به نقل از حوزه، معظم له در دیدار شرکت کنندگان دوره علمی تخصصی توانمند سازی مدیران کانون های تخصصی و مساجد دانشگاهی که در دفتر معظم له برگزار شد؛ فعالیت در مساجد را بسیار مهم و مقدس دانستند و گفتند: مسجد جایگاه بسیار مهمی در فرهنگ اسلامی داشته و در صدر اسلام نیز فعالیت های بسیاری همچون کار های حکومتی، اجتماعی، قوه قضائیه و تصمیمات کلان در مسجد ساماندهی می شده است.

ایشان ادامه دادند: مسجد دارای جایگاهی بوده که لشکر و مجاهدین از این مکان مقدس، حرکت خود را آغاز و در بازگشت از جهاد نیز در آن حضور پیدا می کردند.

حضرت آیت الله نوری همدانی افزودند: مقدرات فرهنگی، قضایی، جهادی، اجتماعی و تحصیلی در مسجد تنظیم و انجام می پذیرفته است.

این مرجع تقلید اظهار داشتند: متأسفانه این مباحث امروز از مساجد فاصله گرفته و تلاش دشمن در از کار افتادن همه کارکرد های مفید مساجد نیز بی تاثیر نبوده است.

این استاد درس خارج حوزه با اشاره به هجمه های دشمنان، ابراز داشتند: در گذشته سلاطین و شاهان بر مردم تسلط داشته و مردم تحقیر می شدند؛ اما با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ظلم ها برداشته و رفتار ها تغییر پیدا کرد.

معظم له افزودند: مزه تسلط بر کشور های اسلامی همچنان زیر دندان های دولت های استعمارگر است و با تشکیل گروه های تکفیری همچون داعش، بوکوحرام و ... به دنبال سلطه بر این کشور ها هستند.

ایشان تأکید کردند: باید با احیای جایگاه اصلی مساجد، با دشمنان مقابله و نقشه های آنان را نقش برآب کرد.

حضرت آیت الله نوری همدانی خاطرنشان ساختند: امروز تفکر انقلابی در تونس، یمن، بحرین، قطر و ... فراگیر شده است؛ چراکه با فطرت و عقل مردم مطابق است.

این مرجع تقلید تصریح کردند: امروز استکبار با این تفکر انقلابی درگیر و در سوریه، عراق و ... سلطه گری و جنایت می کند.

*لزوم زنده نگه داشتن فرهنگ واقعی مساجد

این استاد درس خارج حوزه خطاب به حضار، بیان داشتند: شما باید فرهنگ واقعی مساجد را زنده و برنامه های بسیار مفیدی را در آن انجام دهید.

معظم له اظهار داشتند: باید تلاش کنید که مسجد جایگاه اصلی خود را بازیابد؛ چراکه در صدر اسلام فعالیت های بسیاری در جهت رفع نیاز های معنوی و مادی مردم در آن انجام می شده است.

ایشان یاد آور شدند: مسجد، امام جماعت و برنامه های گوناگون، سه رکن اساسی در مسجد است.

این مرجع تقلید در پایان تأکید کردند: امامان جماعت مساجد نیز از جایگاه بالایی برخوردار بوده و وظایف آنان سنگین است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.