در آستانه فرا رسیدن جشن بزرگ نیمه شعبان؛

شهر قم رنگ بوی شعبانیه به خود گرفت

تاریخ انتشار:
همزمان با آغاز ماه شعبان المعظم و برگزاری جشن های شعبانیه در شهر مقدس قم، این روز ها کوچه و خیابان های این شهر رنگ و بوی شادی و نشاط به خود گرفته است و همه خود را برای یک جشن بزرگ آماده می کنند.

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، همزمان با آغاز ماه شعبان المعظم و برگزاری جشن های شعبانیه در شهر مقدس قم، این روز ها کوچه و خیابان های این شهر رنگ و بوی شادی و نشاط به خود گرفته است و همه خود را برای یک جشن بزرگ آماده می کنند.

بر اساس این گزارش، گرچه در ابتدای ماه شعبان المعظم روز میلاد حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) و حضرت ابوالفضل و امام سجاد(علیهما السلام) است و در سراسر کشور هم جشن های شادی و سرور برپاست اما شهر مقدس قم شور و حالی دیگری به خود گرفته است و این تغییرات را می توان به خوبی از نزدیک حس کرد.

میلاد مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در نیمه شعبان که به دهه مهدویت معروف شده است از جایگاه ویژه و بالایی نزد شیعیان برخوردار است. از این رو شهر قم به دلیل وجود مسجد مقدس جمکران و بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(سلام الله علیها) متمایز از دیگر شهر ها است و همواره مورد توجه آحاد مسلمانان در نقاط مختلف جهان است.

در آستانه نیمه شعبان جای جای این شهر آذین‌ بندی و چراغانی می‌ شود به گونه‌ ای که تلألو نور چراغ‌ ها در شب ناخودآگاه بغضی را در گلو ایجاد می‌ کند و اشک از چشمان به دلیل شوق و شعف میلاد پیشوای غایب مان سرازیر می‌ شود.

دستگاه‌ های اجرایی و نهاد ها به همراه هیئت‌ های مذهبی برنامه‌ های مختلفی را برای این منظور در نظر گرفته‌ اند تا به نوعی ارادت خود را به صاحب عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نشان دهند.

این گزارش حاکی است، مسجد مقدس جمکران نیز این روز مملو از زائران و مسافرانی است که با عشق به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دلی آکنده از امید به آمدنش به این مکان مقدس وارد می‌ شوند تا ضمن ابراز ارادت به آن حضرت، نزدیکی ظهورش را در روز میلادش از خداوند متعال طلب کنند.

حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) نیز با آذین‌بندی‌ ها و چراغانی همانند بسیاری از محله‌ های قدیمی قم جلوه خاصی پیدا کرده است که در شب، زیبایی خود را به رخ مسافران و زائران می‌ کشد.

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مراکز اعزام مبلغ حوزه نیز برنامه های خاصی را برای این ایام در نظرگرفته است که افزون بر اعزام مبلغ به نقاط مختلف کشور در داخل و حاشیه شهر قم ایستگاه مختلف فرهنگی را برپا کرده است.

برنامه های جشن و سرور به مناسبت این ایام فرخنده، در جای جای استان مقدس قم با حضور ارادتمندان و منتظران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از کشور و ملیت های مختلف ادامه خواهد داشت.

همچنین در طی روز های اخیر، همایش خادمان منتظر، با هدف آمادگی و تبیین برنامه های نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران با حضور صد ها نفر از خادمان برادر و خواهر در شبستان کربلای این مکان مقدس برگزار شد.

حجت الاسلام رحیمیان تولیت مسجد مقدس جمکران در این مراسم با اشاره به این‌ که توفیق خدمتگزاری در این مسجد برای هرکس میسر نمی گردد اظهار کرد: خادمان خدمت افتخاری در این مکان مقدس را قدر بدانند و شکرگزار این نعمت باشند و بطور خالصانه و در راه خدا برای رضایت او تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه مسجد مقدس جمکران به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی پایگاه عظیم تشیع است، افزود: تمام خادمان این مکان مقدس باید امر به معروف و نهی از منکر را سرلوحه خدمت خود قرار دهند و همه باید از لحاظ اعمال، رفتار و کردار خود را به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیک نمایند.

همچنین دومین جلسه شورای اطلاع رسانی و راهنمایی زائر ستاد نیمه شعبان با حضور مدیران روابط عمومی دستگاه های خدمت رسان استان قم در سالن جلسات مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

در این جلسه در خصوص موضوعاتی همچون وحدت رویه در تولید و توزیع نقشه های راهنمای زائر، رویکرد دیجیتالی در راهنمایی زائر، هماهنگی و وحدت رویه در تبلیغات محیطی نیمه شعبان و ایام 14 و 15 خرداد و ارسال بسته اطلاع رسانی نیمه شعبان به استانداری ها، برای اطلاع رسانی استانی به زائران و مسافران بحث، تبادل نظر و اتخاذ تصمیم شد.

همچنین ولی الله بیاتی، رئیس شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: نیمه شعبان برای قم اهمیت زیادی دارد و شهرداری قم تمام توان خود را برای برگزاری هر چه بهتر جشن‌ های میلاد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به کار می‌ گیرد.

عضو شورای شهر قم از ادامه فعالیت برای تکمیل بلوار پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله و سلم) خبر داد و گفت: بلوار پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله و سلم) از جمله اولویت‌ های شورای شهر و شهرداری قم است و به عنوان بزرگ‌ ترین بلوار معنوی جهان، حرم حضرت معصومه(علیهاالسلام) را به مسجد مقدس جمکران وصل می‌ کند.

وی تاکید کرد: حاشیه این بلوار باید فرهنگی و معنوی بماند و در این راستا برای طراحی حاشیه آن از نظرات تولیت و مدیران مسجد مقدس جمکران حتماً استفاده می شود.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.