عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:

عرصه اقتصاد به مدیریت جهادی نیاز دارد

تاریخ انتشار:
عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی استفاده از جوانان و اقتصاد دانش بنیان کشور را وسیله‌ای برای پیشرفت دانست و با اشاره به تجربیات سی و شش ساله جمهوری اسلامی در زمینه اقتصادی گفت: پیشرفت اقتصادی باعث تسهیل در توسعه نظریه انقلاب اسلامی در جهان است.
حجت الاسلام سجاد ایزدهی

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت الاسلام سجاد ایزدهی عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفتگویی، درباره لزوم رشد هشت درصدی در برنامه ششم توسعه اظهار داشت: بر خلاف کسانی که رشد اقتصادی را با همکاری کدخدا یا استکبار جهانی عملی می‌ دانند، تاریخ نشان داده است که توسعه وقتی محقق می‌ شود که همه بر پایه داشته‌ های خود حرکت کنیم.
حجت الاسلام ایزدهی توجه به زیربناهای اقتصادی کشور را لازم دانست و ابراز داشت: اگر مسؤولان و مردم بخواهند عزم خود را برای رسیدن به رشد اقتصادی قابل توجهی در حد هشت درصد جمع کنند و وقتی روی پای خود ایستادیم و علاوه بر ظرفیت بومی کشور از نظام بین الملل در آن استفاده کنیم.
وی با اشاره به تجربه‌ های به دست آمده در زمینه‌ های کلان اقتصادی گفت: ایران اسلامی ظرفیت‌ های منحصر به فردی در زمینه اقتصاد دارد؛ کشور جمهوری اسلامی ایران از لحاظ اقتصادی خود بنیان است و به کشورهای دیگر متکی نیست؛ به عبارت دیگر اقتصاد جمهوری اسلامی ایران پفکی نیست که باد کرده باشد و با یک مشکل از بین برود.
عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: به طور طبیعی بحران‌ های منطقه‌ ای در نظام اقتصادی ایران تأثیری ندارد و از طرفی در شرایط مختلف بهترین و بیشترین رشد را داشته است.
حجت الاسلام ایزدهی صنعت هسته‌ ای را گوشه‌ ای از اقتصاد کشور دانست و گفت: انرژی هسته‌ ای که بخشی از صنعت و اقتصاد کشورمان را تشکیل می‌ دهد توسط جوانان ایرانی در طول چند سال به دست آمد در حالی که کشورهای پیشرفته جهان برای به دست آوردن این صنعت پنجاه سال وقت صرف کرده‌ اند.
وی ادامه داد: جوان‌ های مسلمان با فکر بومی به عرصه رقابت بین المللی وارد شدند و در صنایع هوا و فضا، موشکی و نانو نشان دادند که اگر بخواهیم روی پای خود بایستیم توانایی انجام هر کاری را داریم؛ این نتیجه گیری طبیعی است که پیشرفت در عرصه‌ های مختلف اقتصادی و صنعتی تنها به واسطه تعامل مثبت با کشورهای دیگر جهان نبوده است.
عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی افزود: تصمیم چند کشور مستبد در جهان به منظور جلوگیری از پیشرفت جمهوری اسلامی در مباحث اقتصادی و ورود فشارهای جهانی به مردم ایران نتوانست مانع از پیشرفت جوانان کشورمان شود؛ از بین رفتن این فشارها تا سی درصد در اقتصاد ایران تأثیرگذار است اما در سال‌ های گذشته پیشرفت‌ های کشور هم زمان با تحریم، جنگ و مشکلات امنیتی سیاسی مختلف صورت گرفته است.
حجت الاسلام ایزدهی تصریح کرد: به شرطی که امکانات خود یعنی جوانان و اقتصاد خود بنیاد کشور را محور پیشرفت قرار دهیم می‌ توانیم رویکرد جهادی و فعالیت انقلابی داشته باشیم؛ به این روش رشد بسیار بالایی در اقتصاد خواهیم داشت.
وی در پایان گفت: به وسیله پیشرفت اقتصادی قدرت حمایت و پشتیبانی از عرصه‌ هایی مانند علم، فرهنگ و نهضت‌ های آزادی بخش را در کشورهای منطقه و جهان خواهیم داشت؛ پیشرفت اقتصادی وسیله‌ ای برای توسعه نظریه انقلاب اسلامی در جهان است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.