در کارگاه سواد رسانه در تحقق فضای مجازی مطرح شد:

خانواده ها قربانی مستقیم فضای مجازی هستند

تاریخ انتشار:
در خانواده ها افراد نمی تواند از موبایل هایشان جدا شوند؛ استفاده از موبایل سبب شده که بچه ها دو برابر اختلال در خوابشان ایجاد شود و این مسأله در بزرگسالان سه برابر بوده که این اختلال در سلامت و رشد بچه ها مؤثر است.

به گزارش بلاغ، به نقل از رسا،علی محمد رجبی در کارگاه «سواد رسانه در تحقق فضای مجازی» که به همت معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: مخاطب شناسی در تولید محتوا تأثیر مهمی دارد؛ دغدغه مند های رسانه می توانند با یک برنامه ریزی به نقطه موفقیت آمیزی برسند و اگر بتوانیم حجم زیادی از تشکل های کوچک را در سراسر کشور صورت دهیم و شبکه سازی ها را ایجاد کنیم، قطعا موفق خواهیم شد.
وی گفت: اگر هر کدام از ما به عنوان فعال رسانه ای رسالت خود را انجام دهیم، قطعا می توانیم به محتوای نامناسب غلبه کنیم؛ فضای مجازی دارای دو زیر ساخت ابزاری(اینترنت و شبکه های مجازی) و محتوا است که اگر بتوانیم با تولید حجم زیاد محتوا مناسب وارد این فضا شویم، میزان مواجهه کاربر را با محتوای سالم افزایش داده ایم.
مدیر وب سایت خانواده و اینترنت تصریح کرد: شبکه های مجازی علی رغم این که مسافت ها و زمان ها را از میان برده، اگر مخاطب شما را یک بار ببیند و بیشناسد، ماندگاری بیشتری خواهد داشت؛ نگرانی این که حجم محتوا کم است را با افزایش تأمل مخاطب روی محتوایمان بیشتر کنیم.
وی افزود: وقتی که زمان را با مطلب خوب پر کنید، مخاطب شما دیگر به دنبال سایر مطالب نخواهد رفت و بخشی از مصون سازی است که می تواند به ما در راستای ایمنی خانواده و فرزندانمان کمک کند؛ نهادهای مؤثر در تربیت از خانواده، مدرسه، اجتماع و رسانه تشکیل شده است.
وی گفت: در خانواده ها افراد نمی تواند از موبایل هایشان جدا شوند؛ استفاده از موبایل سبب شده که بچه ها دو برابر اختلال در خوابشان ایجاد شود و این مسأله در بزرگسالان سه برابر بوده که این اختلال در سلامت و رشد بچه ها مؤثر است.
مدیر وب سایت خانواده و اینترنت تصریح کرد: شبکه های مجازی مستقیما در مردان 10 درصد و در زنان 13 درصد عامل مستقیم در طلاق بوده است؛ خانواده قربانی مستقیم فضای مجازی است و علت آن، نداشتن سواد رسانه ای در فضای مجازی است.
وی افزود: آسیب هایی که از سوی فضای مجازی کودکان و نوجوان را در تهدید می کند، عبارت اند از: تأثیرپذیری از بازی های رایانه ای، زورگویی سایبری، درندگان سایبری، ارسال محتوای جنسی، سرقت اطلاعات و مواجهه ناخواسته با محتوای مستهجن.
رجبی اظهار داشت: دانشمندان مرکز ملی اعتیاد و سوء مصرف مواد مخدر در دانشگاه کلمبیا با تحقیق بر روی بیش از 2000 نوجوان بین 12 تا 17 سال دریافتند، آنهایی که روزانه مدتی را در شبکه های اجتماعی اینترنتی می گذرانند 5 برابر بیش تر از افراد دیگر احتمال روی آوردن به اعتیاد دارند، همچنین این افراد 3 برابر بیشتر از دیگران احتمال مصرف الکل دارند و احتمال سیگاری شدن این افراد هم 2 برابر ببیشتر از بقیه است.
مدیر وب سایت خانواده و اینترنت خاطرنشان کرد: اعلام خطر، ارتقاء دانش(نهضت سواد رسانه ای)، افزایش مهارت، کنترل ابزاری و نظارت راهکارهای پیشگری مقابله با تأثیرات فضای مجازی هستند

دیدگاه‌ها

amir enghelab 20:33 - 1396/01/27

تمامی خانواده های عزیز این روزه باید مراقب فرزندان خود باشند که آنها کم تجربه ترن در این زمینه ها و راحت گول انسان هایی که منتظرن یک راهی پیدا کنن تا حصار پاک و امن خانوده رو فرو بریزند و تا آن انسان های دزد وارد حریم خانواده نشوند لطفا ، لطفا من تقاضا می کنم ،خانواده های گل توجه داشته باشید که امروزه خیلی وضعیت خراب هستش ، لطفا تصاویر خانوادگی ، فیلم خانوادگی ، پیام هایی که برای شما ها ارسال می شوند که شما برنده یک دستگاه خونه با ماشین شدید ولی در عوض شماره کارت می خواهند به یاد داشته باشید که همین افراد هستند که شما ها رو گول و فریب میزنند

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.