داور بخش تیزر و فیلم کوتاه جشنواره جنات:

آثار ارسالی در بخش تیزر و فیلم کوتاه نشان دهنده این است که طلاب موفق و نخبه ای در این عرصه وجود دارد

تاریخ انتشار:
سید ابوالقاسم صالحی زاده استاد دانشکده صدا و سیما قم و داور بخش تیزر و فیلم کوتاه جشنواره جنات: حضور طلاب در این عرصه بر اساس دو چیز می توان پررنگ تر شود اول بحث دغدغه و تبلیغ نوین طلاب است که باید جهت دار شود و دوم حمایت مسئولین و افراد ذی ربط است.

سید ابوالقاسم صالحی زاده استاد دانشکده صدا و سیما قم و داور بخش تیزر و فیلم کوتاه جشنواره جنات به گفتگو با خبرنگار بلاغ پرداخت و اظهار داشت:آثار ارسالی در این بخش نشان دهنده این است که طلاب موفق و نخبه ای در این عرصه وجود دارند و ما باید در بین طلاب  استعداد یابی انجام دهیم و آنها را جهت دهی و حمایت کنیم.
در ادامه متن گفت وگوی با استاد سید ابوالقاسم صالحی زاده را می خوانید:

سطح کیفی آثار جشنواره جنات در بخش تیزر و فیلم کوتاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

ارزیابی یک اثر گاهی فارغ از محدودیت ها و ناظر به کلی آثار است و گاهی ناظر به هر اثر است، اگر ناظر به اثر باشد خب آثار حد متوسط به بالا بودند و تعداد آثارخوب و عالی در این بخش به نسبت کم بود ولی اگر از داخل به آثار نگاه کنیم و از نظر امکانات و زمان و سایر موارد بسنجیم آثار ارسالی از ارزش خوب و رشد بالایی برخوردار بودند، چون یک تعدادی از طلاب و روحانیون بدون هیچگونه پشتوانه مالی و با دغدغه اینکه بتوانند در این فضا فعالیت کنند و تاثیر گذار باشند وارد شدند و قاعدتا نباید انتظار داشت از نظر کیفیت و بعد تخصصی مثل جشنواره های ملی در این موضوع باشند، بلکه با توجه محدودیت هایی که بود اثار ارسالی عالی بود و طلاب هنرمند نشان دادند که اگر مورد توجه  قرار بگیرند می توانند موثر واقع شوند.

آیا از مراحل و شرایط داوری راضی هستید، پیشنهاد شما در این مورد چیست؟

با توجه به شرایط و محدودیت های دفتر تبلیغات اسلامی، بله خوب بود و هدف هم محک زدن گروه های فعال بود که این هم قابل تقدیر است.

نظر شما درباره آثار برگزیده بخش تیزر و فیلم کوتاه چیست؟

آثاری که ارسال شده به نوعی عالی هستند  و همچنین همه آثار به نسبت امکانات خوب بودند که از بین آنها تعدادی انتخاب وبرگزیده شدند.

پیشنهاد شما برای حضور هرچه بهتر طلاب در عرصه رسانه چیست؟

حضور طلاب در این عرصه بر اساس دو چیز می توان پررنگ تر شود اول بحث دغدغه و تبلیغ نوین طلاب است که باید جهت دار شود و دوم حمایت مسئولین و افراد ذی ربط است، در واقع اگر مسئولین حمایت نکنند طلاب با این هزینه ها نمی توانند فعالیت کنند و باید حتما حمایت شوند و این دو چیز باید در اولویت مسئولین باشد، همچنین باید برای طلاب دوره هایی نظیر کارگردانی، تدوین، مستند سازی، فرایند تولید، نویسندگی و غیره برگزار شود تا طلاب از این مهارت ها در فعالیت های خود بهره ببرند.

جشنواره جنات چگونه می تواند به حضور و فعالیت رسانه ای طلاب کمک کند؟

ما می توانیم با استفاده از یک نوع نگاه تخصصی و حمایتی حضور طلاب را تقویت کنیم، جشنواره رسالتش حمایتی است و از قبل جشنواره باید به طلاب هزینه هایی داده شود تا اثر فاخر بسازند و اگر بار را روی خود برگزاری جشنواره قراردهند کیفیت آن پایین خواهد آمد، و ما باید در بین طلاب استعدادیابی کنیم و طلاب را جهت دهی کنیم و در آینده ان شالله شاهد جشنواره ای پر شور خواهیم بود.

 

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.