دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم خبر داد؛

برگزاری آموزش پیشگیری از اعتیاد برای 121 هزار دانش آموز مقطع دبیرستان در استان قم

تاریخ انتشار:
وجود یک معتاد در یک محله و منطقه برای همه افراد آن منطقه خطر دارد و همه باید به آن شخص معتاد کمک کنند تا از این منجلاب بیرون بیاید. ائمه جماعات هم می توانند افراد معتاد محله یا مساجد خود را هدایت کنند به سمت مراکز ترک اعتیاد تا درمان شوند.

به گزارش خبرنگار بلاغ، دکتر ابوالفضل شریفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم در دومین کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد که با هدف دانش افزایی ائمه جماعات استان قم و با همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد گفت: بحث اعتیاد در همه دنیا وجود دارد و استان قم هم از این موضوع مستثنی نیست. ولی وظیفه ما کنترل کردن این آسیب اجتماعی است.
وی در ادامه به نقش مهم روحانیت و ائمه جماعات اشاره کرد و افزود: روحانیت در جامعه داری جایگاه والایی است که میتواند به خوبی اثر گذار باشد. روحانیون باید با تمام قدرت وارد عرصه پیشگیری از موضوع اعتیاد شوند و به همین جهت این دوره آموزشی برای ائمه جماعات تدارک دیده شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم گفت: اگردر انقلاب اسلامی و یا در 8 سال جنگ تحمیلی به پیروزی رسیدیم همه را مدیون شهدا و ملت بزرگ ایران هستیم و نباید از این پشتوانه عظیم غافل شویم. در بحث اعتیاد هم باید همه مردم مشارکت کنند تا اعتیاد ریشه کن شود.
وی به کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد که در برنامه ششم توسعه برنامه ریزی شده است پرداخت و افزود: این برنامه ریزی بدون مشارکت عموم مردم و جامعه روحانیت که در رأس آنهاست هرگز امکان پذیر نمی باشد.
دکتر ابوالفضل شریفی ابراز داشت: طبق برنامه، ما باید به ازای هر سال  5 درصد نرخ بروز و شیوع را کاهش دهیم. که استان قم جزو استان های پیشرو در زمینه پیشگیری از اعتیاد است. همچنین گفت؛ تا سال 1390، ما 2/83 درصد شخص معتاد در بین سنین 16 تا 64 سال داشتیم و این آمار در سال گذشته به 2/1 درصد رسید. و ما هنوز به این آمار راضی نیستیم.
وی به بیان محتوای آموزشی که در این دوره مطرح شده پرداخت و عنوان کرد: بحث های آموزشی این دوره بر سه پایه بیان می شوند که شامل: شناخت انواع مواد مخدر و عواض آن، مهارت های زندگی و فرزند پروری می باشد.
شریفی در ادامه از برگزاری همایش بزرگ مبلغان فعال در عرصه پیشگیری از مواد مخدر خبر داد و گفت: ان شالله بعد از ایام ده محرم شاهد همایش بزرگی با حضور مبلغان و یکی از مسئولان کشوری خواهیم بود. سعی شده محتواهایی آماده شده و در اختیار مبلغان قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: وجود یک معتاد در یک محله و منطقه برای همه افراد آن منطقه خطر دارد و همه باید به آن شخص معتاد کمک کنند تا از این منجلاب بیرون بیاید. ائمه جماعات هم می توانند افراد معتاد محله یا مساجد خود را هدایت کنند به سمت مراکز ترک اعتیاد تا درمان شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم افزود: در چند ماه گذشته در حدود 10 نفر با همکاری ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، ترک کرده اند که در حال حاضر در شهرک شکوهیه مشغول به کار شده اند بدون اینکه کسی متوجه شود که این اشخاص قبلا گرفتار اعتیاد بوده اند.
وی خاطر نشان شد: یکی از کار های مفید ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم، آموزش 121 هزار دانش آموز دوره دبیرستان برای اولین بار در کشور بود که شامل 4 ساعت آموزش دانش آموزان 2 ساعت والدین و 2 ساعت هم آموزش کادر آموزشی مدارس بود.شریفی همچنین گفت؛ این طرح باعث شد کل کشور از استان قم الگو بگیرد و الان در حال برگزاری طرح های آموزشی برای ادارات و کارخانجات هستیم.
وی گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر از پایان نامه های طلاب حوزه علمیه قم که در موضوع اعتیاد یا سرفصل هایی که در این ستاد تهیه شده و همچنین تحقیقاتی که با موضوع راه های افزایش مشارکت های مردمی در موضوع اعتیاد از منظر اسلام انجام بگیرد، حمایت مادی و معنوی می نماید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.