رفتن به محتوای اصلی
رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان بیان کرد:

اعزام ۲۰۰ مبلغ نخبه به سراسر کشور در دهه اول محرم؛ تأکید بر تبیین نقشه‌های دشمن و تمسک به قرآن و اهل‌بیت(ع)

تاریخ انتشار:
رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی از اعزام ۲۰۰ مبلغ نخبه به تمام استان‌های کشور در دهه اول محرم خبر داد. وی با اشاره به شرایط خاص کشور پس از جنگ ۱۲ روزه، بر تبیین نقشه‌های دشمن و پیوند عمیق با قرآن و اهل‌بیت(ع) تأکید کرد و افزود که محتوای سخنرانی‌ها با تأکید بر جهاد و مبارزه با کفار، برای مردم جذابیت خاصی داشت.
رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بلاغ، حجت‌الاسلام علی عباس‌زاده، رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار ما از اعزام ۲۰۰ مبلغ نخبه به مناطق مختلف کشور در ایام محرم خبر داد.

وی با اشاره به شرایط خاص کشور و محدودیت‌های موجود در مسافرت‌های هوایی تصریح کرد: مبلغان با بهره‌گیری از روش‌های جایگزین ایاب و ذهاب، اجازه ندادند کوچک‌ترین خللی در برپایی مجالس امام حسین(ع) ایجاد شود.

حجت‌الاسلام عباس‌زاده با بیان استقبال گسترده مردمی از مراسم عزاداری دهه اول محرم، اظهار داشت: مردم با آغوش باز و آمادگی کامل در بزرگداشت یاد اباعبدالله الحسین(ع) شرکت کردند و در عمل نشان دادند که هم شعار حسینی و هم شعور حسینی در زندگی‌شان نقشی بی‌بدیل دارد.

وی در ادامه به محورهای محتوایی منابر مبلغان اشاره کرد و گفت: تأکید بر پیروی و تأسی از اهل‌بیت(ع)، تمسک به قرآن کریم، تفسیر آیات مربوط به جهاد، مبارزه با کفار، منافقان و یهود، و نیز یادآوری وعده‌های الهی در نصرت مؤمنین، از جمله موضوعاتی بود که با استقبال و توجه ویژه مردم مواجه شد و پیوند عمیقی میان مخاطبان با قرآن و اهل‌بیت(ع) ایجاد کرد.

رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان با تأکید بر ضرورت تبیین پررنگ‌تر این مفاهیم، خاطرنشان کرد: مبلغان نخبه باید با اشراف بر منابع اطلاعاتی و شناخت دقیق از نقشه‌های دشمنان، از جمله حضور رژیم صهیونیستی در منطقه (طرح نیل تا فرات) و شرایط جاری مذاکرات، به آگاهی‌بخشی عالمانه و بصیرت‌افزا بپردازند.

حجت‌الاسلام عباس‌زاده در پایان با تأکید بر کارآمدی روزافزون تبلیغ سنتی، از استقبال گسترده مردم در مجالس حضوری و انتشار گسترده محتوای سخنرانی‌ها در رسانه‌ها و فضای مجازی سخن گفت. وی تصریح کرد: سخنرانی‌های مستند و علمی مبلغان، ضمن تقویت سرمایه معنوی جامعه، نقش مؤثری در آگاهی‌بخشی و مقابله با تهدیدات دشمن ایفا می‌کند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.