رفتن به محتوای اصلی
با حضور مدیر کل تبلیغ تخصصی صورت پذیرفت؛

نشست راهبردی مسئولان فرهنگی و آموزشی اسفرورین برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی

تاریخ انتشار:
جلسه هماهنگی مسئولان فرهنگی و آموزشی اسفرورین با حضور مدیر کل تبلیغ تخصصی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی جهت اجرای برنامه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سطح مدارس این منطقه در ساختمان این معاونت برگزار شد..
1

به گزارش خبرنگار بلاغ، در راستای تقویت هم‌افزایی میان نهادهای فرهنگی و آموزشی و با هدف مقابله با آسیب‌های اجتماعی در میان نسل نوجوان، جلسه‌ای با حضور حجت‌الاسلام حسینی امام جمعه اسفرورین، افشار رئیس آموزش و پرورش منطقه، و اباذر جعفری مدیرکل تبلیغ تخصصی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد. این نشست که در فضایی صمیمی و کارشناسانه برگزار گردید، به بررسی چالش‌های روانی و اجتماعی دانش‌آموزان و ارائه راهکارهای عملی برای ارتقای سلامت روانی آنان اختصاص داشت.

در ابتدای جلسه، افشار با ارائه گزارشی جامع از وضعیت دانش‌آموزان منطقه، به اجرای طرح ملی «نماد» اشاره کرد؛ طرحی که با هدف شناسایی و مداخله در مشکلات روانی، رفتاری و اجتماعی دانش‌آموزان طراحی شده است. وی با بیان اینکه در سال گذشته مواردی از افسردگی، اضطراب، رفتارهای پرخطر، خودآسیب‌رسانی و مصرف مواد مخدر در میان دانش‌آموزان ثبت شده، بر ضرورت آموزش مهارت‌های زندگی، خودمراقبتی، و افزایش تاب‌آوری روانی در مدارس تأکید کرد. افشار همچنین خواستار همکاری بیشتر نهادهای فرهنگی و مذهبی در اجرای برنامه‌های پیشگیرانه شد.

گفتنی است در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام حسینی، امام جمعه اسفرورین، با اشاره به اهمیت نقش واسطه‌گران فرهنگی در هدایت فکری و اخلاقی جامعه، از برنامه‌ریزی برای برگزاری همایش فرهنگی یک‌روزه با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از فعالان فرهنگی شهر و روستاهای اطراف خبر داد. 

وی هدف این همایش را توانمندسازی نیروهای فرهنگی در مواجهه با چالش‌هایی چون طلاق، سقط جنین، ازدواج زودهنگام، و سایر آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و افزود: نهادهای دینی و فرهنگی باید با زبان روز و ابزارهای نوین، در کنار خانواده‌ها و مدارس قرار گیرند تا بتوانند نسل جوان را از آسیب‌های اجتماعی مصون نگه دارند.

در ادامه، اباذر جعفری، مدیرکل تبلیغ تخصصی دفتر تبلیغات اسلامی، با ارائه گزارشی از عملکرد مبلغان تخصصی در سال ۱۴۰۴، به اهمیت آموزش هدفمند فعالان فرهنگی، والدین و معلمان اشاره کرد.

وی پیشنهاد داد که برنامه‌های آموزشی به صورت اردویی و تحت عنوان طرح «شکوفا» اجرا شود تا ضمن افزایش اثربخشی، امکان تعامل و تبادل تجربه میان شرکت‌کنندگان فراهم گردد. 

جعفری همچنین اسفرورین را یکی از مناطق موفق کشور در اجرای طرح های تبلیغ تخصصی دانست و بر قابلیت الگوسازی این تجربه در سطح استان تأکید کرد و افزود: اگر بتوانیم این مدل را در سایر مناطق نیز پیاده کنیم، شاهد کاهش چشمگیر آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود.

در بخش پایانی جلسه، مقرر شد جدول زمان‌بندی سه‌ماهه‌ای برای اجرای برنامه‌های مشترک تدوین شود و هماهنگی‌های لازم با مدیران مدارس، روحانیون مستقر، و نهادهای فرهنگی منطقه صورت گیرد. همچنین مقرر شد گزارش‌های دوره‌ای از روند اجرای برنامه‌ها تهیه و در جلسات آتی ارائه شود. مسئولان حاضر بر ضرورت استمرار این جلسات و تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای پیگیری مصوبات تأکید کردند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.