آیت‌الله مقتدایی مطرح کرد؛

نقش حوزه های علمیه در مقابله و جلوگیری از فساد جامعه

تاریخ انتشار:
دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: تنها راه مقابله و جلوگیری از فساد و انحراف عموم مردم، تأسیس حوزه‌های علمیه خواهران و برادران است و هر کجا که مدرسه‌ای تأسیس شده، اثر بسیاری داشته است.
مقتدایی

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، آیت‌الله مقتدایی، دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در یازدهمین اجلاس سالانه مؤسسین و مدیران مدارس علمیه خواهران سراسر کشور که صبح امروز در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار شد، گفت: در شرایطی که در خانواده‌ها و میان کودکان فساد زیاد شده است، وجود حوزه‌های علمیه خواهران برای جلوگیری از فساد و نشر افکار انحرافی بسیار اثربخش است.

وی در ادامه افزود: در مناطق مرزی که گروه‌های انحرافی و عرفان‌های کاذب بسیاری فعالیت می‌کنند، تنها راه مقابله و جلوگیری از فساد و انحراف عموم مردم، تأسیس حوزه‌های علمیه خواهران و برادران است و هر کجا که مدرسه‌ای تأسیس شده، اثر بسیاری داشته است.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه تصریح کرد: در مناطقی که حوزه علمیه‌ای وجود دارد، شناخت مردم نسبت به معارف اسلامی بسیار بالا رفته و مفاسد اخلاقی و انحرافات فکری کاهش یافته است.

وی گفت: سال‌ها پیش یکی از طلاب خواهر جامعه الزهرا برای برگزاری کلاس تبلیغی به یکی از روستاهای اصفهان رفت و از سطح پایین آگاهی‌های دینی زنان آن منطقه بسیار متأثر شد؛ اما امروزه به برکت تأثیری که حوزه‌های علمیه خواهران داشته است، سطح آگاهی عمومی زنان جامعه از احکام اسلامی بسیار بالا رفته است.

آیت‌الله مقتدایی عنوان کرد: در مضمون روایتی آمده که طلبه علوم دینی مورد محبت خداوند متعال، ملائک مقربین و پیامبران الهی است؛ بنابراین کسی که سبب تحصیل عده‌ای طلبه در مدرسه‌ای می‌شود، از محبت خاص پروردگار بهره مند می‌شود و به یقین از ابتدا نیز مورد عنایت ویژه پروردگار بوده است.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) می‌فرماید اگر می‌خواهید به صورت کسی نگاه کنید که از آتش آزاد شده است، به متعلمین حوزه‌های علمیه بنگرید؛ کار هیأت امنا و مدیران مدارس علمیه که مقدمات تحصیل طلاب را فراهم می‌کنند، بسیار ارزشمند است و روز به روز باید رشد پیدا کند.

وی بیان کرد: هیأت امنا تنها به تأسیس مدرسه علمیه اکتفا نکنند؛ باید احساس مسؤولیت داشته باشند و پیگیری اهداف مدرسه را بررسی کرده و از مدیر، اساتید و طلاب مدرسه مطالبه رشد اخلاقی، تقوایی و علمی داشته باشند؛ اگر تذکرات اثر نکرد، به معاونت‌های بالاتر گزارش داده و تلاش خود را برای پیشبرد اهداف به کار ببندند.

آیت‌الله مقتدایی اضافه کرد: آمارهایی که از تعداد مدارس علمیه و طلاب خواهر داده شد، بسیار خرسندکننده است اما با توجه به فرمایش حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی باید مدارس علمیه خواهران خارج از کشور نیز تأسیس و توسعه یابد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.