سخنران حرم حضرت معصومه تبیین کرد؛

راه رشد شخصیتی و مسؤولیت پذیری کودکان/ والدین با مطالعه رفتار کودکان را مدیریت کنند

تاریخ انتشار:
استاد حوزه علمیه قم بابیان این‌که مشارکت دادن کودکان در کارها موجب افزایش رشد شخصیتی و حس مسؤولیت پذیری آن‌ها می‌شود، گفت: مشارکت دادن کودکان در کارها بر اساس توانمندی‌های آن‌ها موجب افزایش اعتمادبه‌نفس و رشد فکری و عملی آن‌ها می‌شود.
تراشیون

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید علیرضا تراشیون، کارشناس رسانه ملی، دیروز در برنامه زمزم معرفت در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) بابیان این‌که مشارکت دادن کودکان در کارها موجب رشد شخصیتی آن‌ها می‌شود، گفت: والدین باید بر اساس توانمندی‌های کودکان، آن‌ها را در کارها مشارکت دهند.

وی افزود: مشارکت دادن کودکان در کارها بر اساس مسؤولیت آن‌ها موجب تقویت اعتمادبه‌نفس آن‌ها می‌شود.

استاد حوزه علمیه قم بابیان این‌که کودکان در بازی کردن رشد می‌کنند، تصریح کرد: بازی برای کودکان جدی‌ترین کار دنیا است و آن‌ها در بازی کردن یاد می‌گیرند، تجربه می‌کنند و می‌آموزند که باید چگونه با محیط اطراف خود ارتباط برقرار کنند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین تراشیون با اشاره به این‌که پیامبر اکرم (ص) به مسلمان توصیه کردند که تا هفت‌سالگی اجازه دهند فرزندان آن‌ها بازی کنند و آزاد باشند، گفت: علت این درخواست پیامبر اکرم (ص) این است که رشد فکری و شخصیتی بچه‌ها در بازی کردن شکل می‌گیرد و کودکان که بیشتر با محیط اطراف خود در ارتباط بوده و بازی می‌کنند انسان‌های هوشمندتری هستند.

وی تصریح کرد: والدین باید فضای بازی کردن برای کودکانشان را فراهم کنند و باید سعی کنند با کودکان در بازی‌ها مشارکت کرده و با آن‌ها هم‌زبانی کنند، زیرا این موضوع کمالی فکری کودک را بیشتر می‌کنند.

استاد حوزه علمیه قم بابیان این‌که والدین باید محیط سالمی را برای فرزندان خود فراهم کنند، تأکید کرد: برای این‌که فرزندان صالحی داریم باید ابتدا دوستان خوبی را برای آن‌ها انتخاب کنیم و خود ما بهترین الگو برای کودک خود بوده و حس اعتمادبه‌نفس او را تقویت کنیم.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین تراشیون ادامه داد: والدین باید مطالعه خود را در خصوص رفتارهای کودک در سنین مختلف افزایش دهند تا به‌این‌ترتیب بتوانند فرزندان شایسته‌ای را تربیت‌کرده و نیازهای آن‌ها را بشناسند.

وی بابیان این‌که اگر والدین در خانواده اختلاف دارند باید مصالح کودک را بر مصالح خود مقدمه بشمارند، گفت: مهم‌ترین قربانیان اختلافات والدین و طلاق‌ها کودکان هستند و کودکان بیشتر ضربه را از جدایی والدین متحمل می‌شوند.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این‌که باید متأسفانه در جامعه امروزی ما از هر 100 ازدواج 40 ازدواج به طلاق ختم می‌شود، تأکید کرد: متأسفانه در این میان والدین به کودکان و فرزندان خود بی‌توجه هستند و به خاطر خودخواهی‌های خود، کودکانشان را در معرض آسیب‌های مختلف قرار می‌دهند و آینده آن‌ها را به خطر می‌اندازند که این موضوع نشان می‌دهد باید والدین هنگام طلاق به فرزندان خود و آسیب‌های پس از طلاق بر روی این قشر توجه ویژه داشته باشند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.