حجت الاسلام حسینی قمی؛

جان کندن برای کم‌فروشان بسیار دشوار است/ همه باید در جامعه اسلامی کارآفرین باشند

تاریخ انتشار:
کارشناس رسانه ملی با بیان این‌که انسان باید تا جایی که می‌تواند در کسب کار و به ‌ویژه مشاغل آزاد جانب انصاف را رعایت کرده و از کم‌فروشی و گران‌فروشی خودداری کند، گفت: کم‌فروشی مرگ را برای انسان بسیار دشوار می‌کند.
حسینی قمی

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت‌الاسلام‌ حسینی قمی،استاد حوزه علمیه قم، بعدازظهر دیروز در برنامه سمت خدا که از شبکه سه سیما پخش شد با بیان این‌که کم‌فروشی مرگ را برای انسان دشوار می‌کند، وقت: مسلمان و کسی که در مشاغل آزاد است تا جایی که می‌تواند باید جانب انصاف را نگه‌داشته و نسبت به مردم کم‌فروشی و گران‌فروشی نداشته باشد.

وی با بیان این‌که با وجود تأکیدهای مکرر در برنامه سمت خدا بازهم عده‌ای هستند که هنوز در پرداخت حقوق کارگران خود تعلل می‌کنند، افزود: در حال حاضر دولت بسیاری از مالیات‌های سنگین را برای تولیدکنندگان حذف کرده؛ بنابراین تولیدکنندگان می‌توانند به کارگران خود بیشتر کمک کرده و پاداش زحمات و اضافه‌کاری‌های آنها را به‌موقع پرداخت کنند.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که مرحوم آیت‌الله بهجت تأکید ویژه‌ای در پرداخت حقوق دیگران داشتند، گفت: اگر نمی‌خواهیم در زندگی و در هنگام مرگ با دشواری جان کندن روبه‌رو شویم باید حق‌الناس و اگر حقی از بیت‌المال به گردن ماست را به‌ موقع پرداخت کنیم.

حجت‌الاسلام‌ حسینی قمی با بیان این‌که نباید کم‌فروشی و گران‌فروشی در بازارهای اسلامی وجود داشته باشد، اظهار کرد: مردان و زنانی که در پیمانه جانب انصاف و عدالت را نگه نمی‌دارند در حالت احتضار به دلیل سنگینی بار گناه به‌ سختی جان کنده و در عالم قبر دچار فشار و عذاب‌های شدید می‌شوند.

وی با بیان این‌که اگر چرخه اقتصاد و بازار سالم نباشد تمامی جامعه مبتلا به رباخواری و فساد می‌شود، گفت: لقمه حرام ریشه تمامی گناهان و بلایای انسان است و انسانی که حرام خورده و حرام به خورد فرزندان خود می‌دهد خود و نسلش را از نعمت عاقبت ‌به ‌خیری محروم کرده و جامعه را نیز در مسیر فساد قرار می‌دهد.

استاد حوزه علمیه قم با تأکید مجدد بر این نکته که کارگران باید از حداقل‌ها برخوردار باشند، ادامه داد: پرداخت به‌ موقع حقوق کارگر و برخورداری از حق بیمه از نیازهای اولیه کارگران است و کارفرمایان نیز باید در این زمینه جانب انصاف را رعایت کرده و کارگر هم باید وظایف خود را به‌ درستی انجام دهد.

حجت‌الاسلام‌ قمی با اشاره به این‌که در جامعه اسلامی همه باید کارآفرین و تولیدکننده باشند، یادآور شد: عده‌ای وقتی واژه کار را می‌شنوند تصور می‌کنند که کار به معنای پشت‌میزنشینی است درحالی‌که همه ما می‌توانیم با کار آفرینی به دولت کمک کرده و زمینه رشد و شکوفایی حکومت اسلامی را فراهم کرده و از موانع و بحران اقتصادی به ‌سلامت عبور کنیم.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.