رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم:

امام تکیه بر مردم را اصل انقلاب می دانست

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام والمسلمین واعظی اعتماد امام به مردم را از ویژگی های رهبر کبیر انقلاب اسلامی بیان کرد و گفت : امام برخلاف مبارزان چریکی تکیه بر مردم را اصل و حضور ایشان را در صحنه مهم می دانستند.
حجت الاسلام احمد واعظی

به گزارش خبرنگار بلاغ،حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم امروز پیش از ظهر در جمع کارکنان دفتر تبلیغات اسلامی با تاکید بر ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) که این حماسه بزرگ را در جهان اسلام آفریدند گفت : امام و مردم در ایام انقلاب اسلامی در اوج شهادت طلبی مبارزه کردند و باید یاد و خاطره آنان را زنده نگه داشت.

وی انقلاب اسلامی را مبتنی بر سه محور اصلی دانست و اظهار کرد : سه ضلع اصلی انقلاب، امام و روحانیت، مردم و ارزشها ی انقلاب اسلامی هستند که انقلاب اسلامی ایران را از نمونه های دیگر قیام های رخ داده در جهان متمایز می کنند.

واعظی  با اشاره به نقش بی بدیل امام و روحانیت در این قیام بی بدیل افزود : ویژگی منحصر بفرد امام،ایمان به هدف ایشان ،تقوا و اعتقاد به درستی راهی که می پیماید از امتیازات ویژه این انقلاب بود.

وی اعتماد امام به مردم را از ویژگی های دیگر رهبر کبیر انقلاب اسلامی بیان کرد و گفت : امام برخلاف مبارزان چریکی تکیه بر مردم را اصل و حضور ایشان را در صحنه مهم می دانستند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعتماد مردم به امام و روحانیت را از جمله سرمایه های گرانبهای انقلاب معرفی کرد و ادامه داد : این اعتماد محصول بیش از هزار سال صداقت، معنویت، حق طلبی، زهد و عدالت خواهی نهاد روحانیت بود.

وی محور دیگر انقلاب را ارزشهای آن دانست و افزود: استبدادستیزی، استکبارستیزی و اسلام خواهی هر سه باهم وجه تمایز انقلاب اسلامی با دیگر قیام ها بود. بعد استبداد ستیزی در شعار آزادی، بعد استکبارستیزی در شعار استقلال و بعد اسلام خواهی در شعار جمهوری اسلامی متبلور شده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد : تهدیدهای دشمنان علیه انقلاب نیز در همین سه محور است. تهدید کمرنگ شدن ارزشهای انقلاب از طریق هجمه های فرهنگی دشمن، از بین رفتن سرمایه اجتماعی مردمی از طریق بی اعتمادکردن مردم به رهبری و امام، فاصله گرفتن مردم از نظام و بی تفاوتی مردم به آنچه  در نظام صورت می گیرد، از جمله تهدیدهایی است که دشمن از زمان پیروزی انقلاب اسلامی آنها را دنبال می کند.

واعظی دشمن شناسی را یکی از راههای پیشگیری این تهدیدها دانست و گفت : ضعف دشمن شناسی، غفلت از دشمن و درک نکردن نحوه حضور دشمن از ضعف حافظه تاریخی نشأت می گیرد.

وی با اشاره به ترورهای اوایل انقلاب و جنگ تحمیلی و ترور شخصیتی یاران امام(ره) اظهار کرد :جامعه ما نباید حافظه تاریخی اش ضعیف شود و نباید جای دوست و دشمن تغییر کند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.