رییس مرکز فقهی ائمه اطهار تأکید کرد؛

ضرورت تشکیل اتاق فکر و جلسات دائمی برای ترویج اسلام ناب

تاریخ انتشار:
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر ضرورت تشکیل اتاق فکر و جلسات دائمی برای ترویج اسلام ناب و مبارزه با افکار انحرافی دشمنان تأکید کرد و گفت: زمان این‌که هر کسی به میل و سلیقه خود عباراتی را ردیف و کتاب‌هایی را چاپ کند گذشته است.
محمدجواد فاضل لنکرانی

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) امروز در دیدار اعضای برگزار کننده سومین جشنواره ملی شیوه‌های نوین تدریس معارف دینی(شکوه اندیشه)، با تشکر از مسؤولان برگزار کننده این جشنواره اظهار داشت: این جشنواره به موضوع بسیار خوبی می‌پردازد و به دنبال این است که مفاهیم و معارف دینی در آثار مکتوب با شیوه‌های جذاب‌تر و دقیق تر برای مخاطبان و نسل جدید مطرح شود.

وی با بیان این‌که دین ما مبتنی بر منطق و استدلال است، گفت: قرآن مشحون از ادله و استدلالات محکم در همه زمینه‌ها است و مجموعه منابع دینی ما متضمن بسیاری از حقایق و معارف است.

آیت‌الله فاضل لنکرانی خاطرنشان کرد: پیامبر اسلام در قضیه غدیر فرمودند: اسلام و پیامبر(ص) هر چیزی که مقرب انسان به بهشت و سعادت و آن چیزی که مبعد انسان‌ها از جهنم و آتش می‌باشد را بیان کرده است.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با تأکید بر این‌که اسلام در همه زمینه‌ها و برای همه نسل‌ها و همه احتیاجات و نیازهای فردی و اجتماعی بشر برنامه دارد، ابراز کرد: ما مطلبی نداریم که بگوییم دین در مورد آن اظهار نظر نکرده است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این‌که در طول تاریخ علما و بزرگان ما به اقتضای ادبیات معاصر خود مطالبی را ذکر کرده‌‌اند، گفت: ما وقتی در کتب اعتقادی تطور کنیم می‌بینیم علمای ما به مقتضای شبهات زمان خود و ادبیات زمان و مخاطبان کتاب‌های فراوانی نوشته اند.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم با تأکید بر این‌که در زمان معاصر با توجه به این‌که اسلام به میدان اجرا آمده و امروز به عنوان یک دین حاکم در نظام جمهوری اسلامی مطرح است، گفت: امروز مسلمانان دنیا نیز رفته رفته بیداری پیدا کرده و اسلام نیز به عنوان دین مطرح و دینی که تعیین کننده زندگی آنها می‌باشد، مطرح شده است.

وی با اشاره به این‌که محققان ما باید آنچه که مورد سؤال در فضای مجازی است و آنچه به عنوان شبهات جدید مطرح می‌شود را رصد و پاسخ دهند، ابراز کرد:‌ ما باید آنچه که موجود است با لسان ادبیات روز پاسخ داده و جوابگوی شبهات و دغدغه‌هایی که در زوایای فکری جوانان زمان ما وجود دارد باشیم.

آیت‌الله فاضل لنکرانی با تأکید بر این‌که امروز دشمنان به دنبال ایجاد شبهه در دین و انحراف جوانان هستند، بیان کرد: امروز مراکزی در دنیا به وجود آمده که مسائل باطل، خرافی و انحرافی را در قالب جذاب ترین کتاب‌ها، رمان‌ها، عبارت‌ها، تصویرها و فیلم‌ها به نسل جوان تزریق می‌کنند تا آنها را از همه جهات بی هویت کنند.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) تصریح کرد: ابرقدرت‌های امروز در مراکز امنیتی خود نه تنها به دنبال مقابله با ایران و کشورهای جهان سوم بوده بلکه به دنبال این هستند که همه افکار نسل جدید را تحت سیطره خود قرار دهند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: از درون این سازمان‌های امنیتی کتاب‌هایی در زمینه عرفان های کاذب به جامعه ما و سایر کشورها نیز نفوذ کرده است.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم با بیان این‌که داعش یک گروه تروریستی، ضد بشری و ضد دین است، گفت: این گروه تروریستی به مجرد این‌که از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی تأسیس شد در هرجا که حضور پیدا می‌کند کتاب‌هایی را در مدارس توزیع و افکار باطل خود را ترویج می‌دهد.

وی وظیفه اهل فکر، نخبگان، مسؤولان امور فرهنگی، حوزه علمیه، دانشگاه‌ها و همه کسانی که دغدغه حفظ فرهنگ اصیل اسلام ناب را دارند در مقابله با توطئه‌های دشمن و ترویج اسلام  ناب را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: امروز باید دید از چه طریق و الفاظ و عباراتی باید حقایق اسلام ناب را در اختیار نسل امروز قرار دهیم.

آیت‌الله فاضل لنکرانی بر ضرورت تشکیل اتاق فکر و جلسات دائمی برای ترویج اسلام ناب و مبارزه با افکار دشمنان تأکید کرد و گفت: زمان این‌که هر کسی به میل و سلیقه خود عباراتی را ردیف و کتاب‌هایی را چاپ کند گذشته است؛ قدیم وقتی کسی کتابی تألیف می‌کرد به فکر این نبود که از چه الفاظی استفاده کند تا مطلب را دقیق تر برساند و به دنبال این بود که اصل مطلب را برساند اما امروز باید گروه‌ها و کارگروه‌هایی تشکیل شوند و این‌ها ادبیات موجود در جامعه را رصد کنند.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) امروز ادامه داد: امروز در فضای مجازی مراکزی به دنبال فرهنگ سازی هستند و الفاظی را به بدنه جامعه تزریق می‌کنند و این الفاظ قطعا در وقت خود تأثیرگذار خواهد بود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تأکید کرد: نویسندگان قوی ما باید با ادبیات روز با جامعه سخن بگویند و حقایق اسلام را در قالب‌های زیبا و محکم در قالب آثار مکتوب در اختیار جامعه و نسل جوان قرار دهند.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم در ادامه گفت: از این‌که این جشنواره در صدد این است از بزرگانی همچون آیت‌الله قربانی که عمری را در راه تحقیق و تألیف به سر برده‌اند و کتاب‌های بسیار خوبی نوشته اند تقدیر کند، جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به آثار آیت‌الله قربانی، ابراز کرد: آیت‌الله قربانی تألیفات شایسته‌ای دارند و به ویژه در مسأله آیات الاحکام یک موسوعه بسیار خوبی دارند که این کتاب در زمان خود بسیار جامع است و شاید امروز در آیات الاحکام کتاب فارسی به وسعت این اثر وجود نداشته باشد.

آیت‌الله فاضل لنکرانی ادامه داد: آیت‌الله قربانی در باب معاد نیز کتاب خوبی تألیف کرده و آثار ارزنده این عالم بزرگ در جشنواره ملی شیوه‌های نوین تدریس معارف دینی رونمایی می‌شوند.

وی آثار آیت‌‌الله قربانی را برای نسل جوان مقید دانست و گفت: این عالم بزرگ در آثار خود به دنبال این بوده که نسل جوان از عمر خود مراقبت کنند و همچون عالمی باشند که وقتی به عمر خود نگاه می‌کنند لحظه‌های درخشنده همراه با ترقی را ببینند و از رکود و نزول به دور باشند.

گفتنی است، در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام سلیمان پورابراهیم دبیر اجرایی سومین جشنواره ملی شیوه‌های نوین تدریس معارف دینی در سخنانی از برگزاری این جشنواره در 15 اسفندماه خبر داد و گفت: در این جشنواره از آثار آیت‌الله قربانی رونمایی خواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.