حجت الاسلام بندانی نیشابوری:

حضرت زینب آینه تمام نمای پنج تن آل عبا است

تاریخ انتشار:
استاد حوزه علمیه با اشاره به جایگاه حضرت عقیله بنی هاشم گفت: ایشان در عفاف و حیا به مادرشان، در فصاحت و بلاغت به پدرشان، در حلم و صبر به امام حسن مجتبی(ع) و در شجاعت و قوت قلب به امام حسین(ع) شبیه بودند؛ از القاب دیگر عالمه غیر معلمه، فهمه غیر مفهمه...
حجت الاسلام بندانی نیشابوری

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت الاسلام عبدالحسین بندانی نیشابوری مبلغ و کارشناس دینی دیشب در جمع زائران و مجاوران حرم حضرت معصومه(س) در شبستان امام خمینی(ره) با تبریک فرا رسیدن روز ولادت حضرت زینب(س) گفت: ایشان در 5 جمادی الاول سال پنجم هجری در مدینه به دنیا آمدند.

وی افزود: در زمان ولادت حضرت عقیله بنی هاشم رسول اکرم(ص) در مدینه حضور نداشتند، از آن جایی که امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) در نام گذاری فرزندان از پیامبر(ص) سبقت نمی گرفتند، حضرت زینب(س) تا سه روز بدون نام ماندند.

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که نام حضرت زینب(س) به وسیله جبرئیل و از سوی خداوند انتخاب شده است، اظهار داشت: رسول اکرم(ص) درباره این فرزند فرمودند حاضران و غائبان بدانند که باید به احترام من، این دختر ارج نهاده شود که او همانند خدیجه است.

وی ادامه داد: صدیقه صغری و عقیله بنی هاشم از مهم ترین القاب حضرت زینب(س) است، همچنین از ام المصائب، ام کلثوم و ام عبد الله به عنوان کنیه های حضرت یاد شده است؛ شریکة الحسین از القاب خاص وجود مقدس حضرت به شمار می رود.

حجت الاسلام بندانی نیشابوری با اشاره به صبر جمیل حضرت زینب(س) ابراز داشت: ایشان مادر دو شهید کربلا بوده و مصیبت بسیاری را در راه رضای الهی متحمل شدند، حتی ایشان در روز عاشورا به دلیل این که برادرش امام حسین(ع) خجالت نکشد، بر سر پیکرهای فرزندان شهیدش حاضر نشد.

وی عنوان کرد: ایشان در عفاف و حیا به مادرشان، در فصاحت و بلاغت به پدرشان، در حلم و صبر به امام حسن مجتبی(ع) و در شجاعت و قوت قلب به امام حسین(ع) شبیه بودند؛ از القاب دیگر عالمه غیر معلمه، فهیمه غیر مفهمه، صائمه و قائمه است، حضرت الگویی تمام عیار برای انسان ها هستند.

این مبلغ دینی در پایان سخنانش با اشاره به روایتی از امام باقر(ع) خاطرنشان کرد: زمانی که عمه ام وارد در خانه می شدند، امام حسن مجتبی(ع) و امام حسین(ع) به احترام او تمام قدمی ایستادند؛ حضرت بنابر قولی در 15 رجب سال 55 هجری به شهادت رسیدند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.