دکتر نصرت رضائیه (استاد حوزه ودانشگاه)؛

حضرت زهرا(س) در تمام ابعاد شخصیتی الگو بود

تاریخ انتشار:
خانم دکتر نصرت رضائیه گفت: حضرت زهرا سلام الله علیها سیده نساء العالمین یعنی الگوی زنان در دنیا و آخرت هستند و این امتیاز در همه ابعاد شخصیتی ایشان از جمله بعد عبادی, خانه داری, تربیتی, همسر داری, مادر بودن و و دفاع از ولایت بارز و نمایان می باشد.
حضرت فاطمه

دکتر نصرت رضائیه استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار بلاغ با تبریک میلاد بانوی مهربان حضرت فاطمه (س) در خصوص اسوه بودن آن حضرت گفت: حضرت زهرا سلام الله علیها سیده نساء العالمین یعنی الگوی زنان در دنیا و آخرت هستند و این امتیاز در همه ابعاد شخصیتی ایشان از جمله بعد عبادی, خانه داری, تربیتی, همسر داری, مادر بودن و و دفاع از ولایت بارز و نمایان می باشد.

وی با اشاره به انتخاب ها و محورهای زندگی این بانوی بزرگوار اظهار داشت: اولین انتخاب حضرت زهرا(س) برگزیدن حضرت علی(ع) به عنوان همسری بود با وجود خواستگاران زیادی که داشتند.

کارشناس امور مشاوره حوزه ادامه داد: از دیگر انتخاب ها و محور های زندگی بی بی دوعالم می توان به بعد خدا شناسی و معنویت اشاره کرد. در روایت داریم وقتی جبرئیل خدمت رسول الله(ص) رسید و عرض کرد: یا رسول الله، به زهرای مرضیه بفرمایید چه می خواهد و چه حاجتی دارد؟ حضرت زهرا(س) در جواب فرمودند: هیچ حاجتی ندارم جز اینکه توجهم به خداوند بیشتر شود.

خانم رضائیه با بیان وظیفه شناسی آن حضرت خاطر نشان کرد: حضرت زهرا(س) می توانستند در منزل و روی سجاده خود بنشینند و به عبادت بپردازند اما ایشان حرکت کردند و از حق همسر و دفاع از ولایت به پاخواستند؛ این بانو علاوه بر اینکه مادری خوب و همسری دلسوز بودند، در اجتماع نیز نقش پر رنگ و موثری داشتند.

وی با اشاره به ترجیح فقر بر ثروت در زندگی حضرت فاطمه(س) افزود: ایشان با اینکه همه شرایط و امکانات برای ثروتمندانه زندگی کردن برایشان مهیا بود، اما اهل دعا، ذکر و عبادت بودند و خودشان را به مرحله ای رسانده بودند که ثروت های دنیوی دیگر برایشان جایگاهی نداشت.

وی یکی بارزترین محورهای زندگانی این بانوی بزرگوار را انتخاب سخن بر سکوت دانست و گفت: بعد از رحلت پیامبر اسلام(ص)، حضرت می توانستند خانه نشین شوند و گریه کنند اما روایت داریم که چهل شب درب خانه مهاجرین و انصار می رفتند و علی بن ابیطالب(ع) را معرفی می کردند، ایشان درب خانه مسلمانان نیز می رفتند، خطبه خوانده و گاه گریه می کردند.

استاد حوزه و دانشگاه در پایان به یکی دیگر از انتخاب ها و محورها در سیره حضرت فاطمه زهرا(س) اشاره و تصریح کرد: یکی از خصوصیات بارز آن بانوی بزرگوار، عفت و حیای ایشان بود و این برای خانم ها می تواند الگوی بسیار خوبی باشد؛ رسول خدا (ص) در حدیثی فرمودند: اگر بخواهند همه هستی و همه دارایی های یک فرد را از او بگیرند، حیا را از او گرفته می شود.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.