حجت الاسلام تراشیون:

پرخاشگری فرزندان و دوری از مطالعه نتیجه استفاده ناصحیح از رسانه است

تاریخ انتشار:
کارشناس رسانه ملی با بیان این که کودک با تماشای زیاد تلویزیون و مشاهده خشونت در تلویزیون پرخاشگر می‌ شود، گفت: پرخاشگری میوه ناصحیح رسانه است.
تراشیون

به گزارش بلاغ به نقل ار رسا، حجت الاسلام علیرضا تراشیون، کارشناس رسانه ملی، در برنامه آفتاب شرقی که از شبکه یک سیما پخش شد با بیان این که در سنین کودکی فعالیت‌ های عضلانی از نیاز های کودک است، گفت: کودکان تا هفت سالگی باید بازی بکنند و رشد آن‌ ها با بازی رشد می‌ کند.

وی افزود: اگر به نیاز های فرزندان خود توجه نکنیم یعنی به نیاز های حقیقی آن‌ ها بی توجه باشیم کودک با مشکل مواجه می‌ شود و در مقابل هم اگر به نیاز های کاذب کودک بیش از حد توجه کنیم دچار آسیب و رفتار های غیر منطقی می‌ شود.

کارشناس رسانه ملی با اشاره به این که دومین آسیب رسانه بر کودکان کاهش زمان مطالعه و کتاب‌ خوانی است، اظهار کرد: رسانه یک دوست نا آرام است در حالی که کتاب یک دوست آرام و منطقی است و موجب رشد مغزی انسان می‌ شود.

حجت الاسلام تراشیون با بیان این که کودکان ما اگر روزی هشت دقیقه مطالعه داشته باشند 500 کلمه مطالعه کرده و در هر کتاب 150 حرف یاد می‌ گیرند، ادامه داد: انسان باید در طول سال حداقل سه کتاب مطالعه کند در حالی که در کشور ما مردم نسبت به این موضوع بی تفاوت بوده و کتاب در سبد کالای خانواده ما جایی ندارد.

وی افزود: باید هر کس در سال حداقل سه کتاب و حداکثر 12 کتاب مطالعه داشته باشد و رهبر معظم انقلاب هم بر این موضوع تأکید بسیار زیادی دارند.

کارشناس رسانه ملی با اشاره به این که استفاده از کتابخانه‌ های عمومی بهترین راهکار گسترش مطالعه در خانواده‌ ها است، افزود: در حال حاضر هم خوشبختانه در مساجد، کتابخانه و کانون‌ های پرورشی فکری کودکان و نوجوانان؛ کتاب‌ ها به راحتی در اختیار کودکان شهری و روستایی قرار می‌ گیرد.

حجت الاسلام تراشیون با اشاره به این که ما باید کامپیوتر را برای خانواده بخریم نه برای شخص فرزندان، گفت: کامپیوتری که شخصی باشد مدیریت آن سخت است در حالی اگر در اختیار خانواده باشد می‌توان آن را به راحتی مدیریت کرد.

وی ادامه داد: برای این که فرزندان سالمی داشته باشیم باید بستر بازی کردن را تا هفت سالگی برای کودکان خود فراهم کرده و اجازه دهیم آن‌ها بازی‌ های جسمی و فکری انجام دهند و پس از هفت سال می‌ توانیم به کودکان متناسب با سن و استعدادشان مسؤولیت بدهیم.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که خانواده‌ ها باید مراقب باشند که کودکان زیاد از بازی‌ های کامپیوتری استفاده نکنند، اظهار کرد: حتی استفاده از بازی‌ های کامپیوتری خوب به صورت زیاد برای کودکان مضر بوده و موجب پرخاشگری آن‌ ها می‌شود و اضافه بر این کودکان باید از انجام بازی‌ های کامپیوتری خشن دوری کنند.

حجت الاسلام تراشیون با بیان این که باید والدین در مرحله اول به نیاز های حقیقی کودک توجه کنند، یادآور شد: والدینی که نیاز های کاذب کودک را در اولویت نخست خود قرار می‌ دهند مانع رشد به هنگام کودک شده و موجب می‌ شوند که کودک آن‌ ها زیادخواه و تنوع طلب شده و اگر زمانی خواسته‌ های او در همان لحظه تأمین نشد از خود حرکات غیر منطقی نشان داده و برای خواسته‌ های خود به کارهای غیر منطقی دست می‌ زند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.