حجت ‏الاسلام و المسلمین غرویان:

قوانین ستاد امر به معروف باید به تأیید علما برسد

تاریخ انتشار:
استاد حوزه علمیه قم گفت: امر به معروف و نهی از منکر ذاتا یک واجب ضروری است و علماء حوزه تئوری پردازان فقهی و علمی اصلی در این امر هستند و هر قانونی که در این موضوع وضع می ‏شود باید قبل از اجرا به تأیید علمای دین برسد.
غرویان

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت ‏الاسلام و المسلمین محسن غرویان استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با توجه به تعیین وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر از سوی مجلس شورای اسلامی گفت: در بند ابتدایی وظایف ستاد امر به معروف آمده که این ستاد باید عوامل ارتکاب به منکر و ترک معروف در جامعه را ریشه‏ یابی کنند که این امر نیاز به یک سری مطالعات میدانی گسترده دارد.

وی در ادامه افزود: مباحث امر به معروف و نهی از منکر یک مباحث پیچیده و به هم تنیده‏ ای است که البته از مصادیق بسیاری نیز برخوردار است به همین سبب باید در این مطالعات و پژوهش‏ ها از دانشمندان روانشناس، جامعه شناس، اقتصاددان، سیاسیون و به ویژه علمای برجسته حوزه علمیه استفاده کرد.

استاد حوزه علمیه قم درباره بند دیگر وظایف محول شده به این ستاد ابراز داشت: برای زمینه سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باید از ابزار های تأثیر گذار مانند صدا و سیما، هنر و به خصوص فیلم سازی استفاده بهینه کرد و تا وقتی که صدا و سیما به این امر داخل نشود این وظایف نیز ابتر خواهد ماند.

وی خاطر نشان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر موظف به بزرگترین کار فرهنگی کشور شده است که برای موفقیت در این امر باید از حوزه علمیه و دانشگاه‏ ها نیز کمک بطلبد.

این کارشناس مسائل مذهبی خطاب به مسؤولان اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر باید در ابتدا از سوی مسؤولان و مدیران ارشد نظام آغاز شود و اگر این اتفاق بیافتد بدون تردید مردم نیز مسؤولان را همراهی خواهند کرد.

وی با توجه به حساسیت این موضوع تأکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر هم به لحاظ مفهوم و  مصداق و هم به لحاظ مخاطب بسیار وسیع است بنابراین باید برای موفقیت در این امر از شورایی متشکل از متخصصان برجسته استفاده شود.

حجت ‏الاسلام و المسلمین غرویان در پایان گفت: امر به معروف و نهی از منکر ذاتا یک واجب ضروری است و علماء حوزه تئوری پردازان فقهی و علمی اصلی در این امر هستند و هر قانونی که در این موضوع وضع می شود باید قبل از اجرا به تأیید علمای دین برسد

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.