استاد حوزه و دانشگاه:

مقدمات شب قدر در شب نیمه شعبان فراهم می شود

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام فرحزاد با اشاره به روایتی از امام سجاد(علیه السلام) در مورد جایگاه ویژه نیمه شعبان گفت: مقدمات شب قدر در این شب فراهم می شود، در این شب، دعا بسیار به اجابت نزدیک است و مقدرات تعیین می شود.

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد، استاد حوزه و دانشگاه، در گردهمایی رابطان و سال اولی های اعتکاف امسال خراسان رضوی که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: شعبان تنها ماهی است که در آن وفات و شهادت اهل بیت(علیه السلام) وجود ندارد، چنان که محرم نیز ماه عزا و شهادت اهل بیت(علیه السلام) است.

وی با بیان این که دین اسلام دین اعتدال است، تصریح کرد: پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) دین اعتدال را برای ما به ارمغان آورده است و همان گونه که کار، خوراک، تحصیل علم و غیره به اندازه است، در عبادت نیز اعتدال است.

حجت الاسلام فرحزاد با تأکید به اهمیت و حسنات صلوات بر حضرت محمد(صلی الله علیه و آله و سلم)، اظهار کرد: مردم ایران و دوست داران اهل بیت(علیهم السلام) جان و روح خود را با صلوات گره زده اند که پیوند با اهل بیت(علیهم السلام) است.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این سخن پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) که می فرماید: « کسی که برای خدا معتکف شود خدا گناهان او را می بخشد.»، خاطرنشان کرد: همان گونه که اعتکاف سنت رایج می شود و صد ها هزار نفر معتکف می شوند، به سنت نیمه شعبان نیز باید توجه شود.

وی با اشاره به عظمت نیمه شعبان، گفت: در روایات بیان شده است که مقدمات شب قدر در این شب فراهم می شود و اعمالی که در شب های قدر انجام می دهیم از قبیل دعا، غسل و عبادت؛ در این شب نیز باید انجام شود.

حجت الاسلام فرحزاد، با بیان روایتی از امام سجاد(علیه السلام) در مورد جایگاه ویژه نیمه شعبان که می فرمایند: « در این شب خداوند فضل خود را نصیب بندگان می کند و گناهان آن ها را می بخشد»، اظهار کرد: در این شب دعا خیلی به اجابت نزدیک است و مقدرات تعیین می شود.

استاد حوزه و دانشگاه، صدقه را یکی از اعمال ماه شعبان عنوان و تصریح کرد: در روایات هر کاری خیری صدقه و منظور خیر رساندن به دیگران است.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت حسن خلق، گفت: افراد خوش خلق نزد خداوند عزیز هستند؛ متاسفانه ما اخلاق را در جامعه فراموش کرده ایم و تا حرف از اسلام می شود به فکر عبادت می افتیم در حالی که پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) به این امر توجه ویژه داشت و حتی دشمن را نیز با خلق نیکو می توان جذب کرد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.