استاد حوزه خراسان جنوبی مطرح کرد:

تبلیغ چهره به چهره لازمه فرهنگ سازی پرداخت مالیات شرعی

تاریخ انتشار:
پرداخت زکات همچون نماز واجب است و اگر مردم مالیات شرعی خود را پرداخت کنند، در این صورت شیرینی آن را در مسائل سیاسی، فرهنگی و اخلاقی جامعه خواهند دید.
چهره به چهره

به گزارش بلاغ به نقل از حوزه، حجت الاسلام حسینی در گفتگویی در بیرجند، با اشاره به اینکه زکات یکی از مهم ترین موضوعات جامعه اسلامی است که در قرآن نیز 32 بار ترویج زکات در کنار نماز تاکید شده، گفت: پرداخت زکات، غضب پروردگار را دور می کند و روحانیون باید برای ترویج فرهنگ زکات در جامعه تلاش کنند.

وی به حدیثی از پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) «بُنِیَ الإِسلامُ عَلى خَمْسٍ، شَهادَةِ أَنْ لا إِلهَ إلاَّ الله، وَأَنَّ محمداً رسولُ الله، وَإقامِ الصلاةِ، وإِیتاءِ الزَّکاةِ، وَحَجِّ الْبیْتِ، وصَوْمِ رَمَضانَ» اشاره کرد و افزود: پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) در این حدیث پرداخت زکات را یکی از بنیان های دین اسلام ذکر کرده و آن را هم ردیف توحید، نبوت، نماز، حج و روزه ماه رمضان قرار داده است.

این استاد حوزه، زکات را  یک واجب فراموش شده خواند و افزود: در این زمینه روحانیون و طلاب نقش ویژه‌ ای برعهده دارند و باید از طریق منابر و برنامه‌ های فرهنگی به فرهنگ سازی آن بپردازند.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: اگر مردم مالیات شرعی خود را پرداخت کنند، در این صورت شیرینی آن را در مسائل سیاسی، فرهنگی و اخلاقی جامعه خواهند دید.

استاد حوزه خراسان جنوبی در پایان خاطرنشان کرد: تبلیغ چهره به چهره در امر فرهنگ سازی پرداخت زکات در بین مردم، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.