حجت‌ الاسلام شهاب مرادی:

حضرت خدیجه‌(س) هویت مسلمانان است/ تشکیل کمپین حضرت خدیجه(س) در فضای مجازی

تاریخ انتشار:
رییس سابق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حضرت خدیجه‌(س) را هویت مسلمانان خواند و گفت: در سال گذشته کمپینی به مناسبت رحلت حضرت خدیجه(س) در فضای مجازی به راه‌ انداختیم که هدف از آن زنده نگه داشتن نام و یاد ام‌المؤمنین خدیجه(س) در جامعه اسلامی بود.
مرادی شهاب

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت‌ الاسلام شهاب مرادی، واعظ برجسته عرصه رسانه، در برنامه ماه خدا، شبکه اول سیما با تسلیت رحلت حضرت خدیجه(سلام الله علیها) اظهار داشت: در سال گذشته کمپینی به مناسبت رحلت حضرت خدیجه(سلام الله علیها) در فضای مجازی به راه‌ انداختیم که هدف از آن زنده نگه داشتن نام و یاد ام‌ المؤمنین خدیجه(سلام الله علیها) در جامعه اسلامی بود.

رییس سابق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران افزود: در طول سال گذشته برخی نوزادان دختر را به نام حضرت خدیجه‌(سلام الله علیها) نامگذاری کردند یا نام دختر خردسالشان را به نام حضرت تغییر دادند.

حجت‌ الاسلام مرادی با اشاره به مظلومیت حضرت خدیجه(سلام الله علیها) در میان مسلمانان ابراز داشت: به عنوان مثال در شهر مذهبی همچون همدان در 10 سال گذشته فقط سه دختر به نام حضرت خدیجه(سلام الله علیها) نامگذاری شده‌ اند؛ در شهر اراک، پنج نفر و در سمنان 10 نفر نام حضرت را دارند.

وی گفت: افزون بر زنده نگه داشتن نام و یاد حضرت خدیجه‌(سلام الله علیها) در جامعه،‌ احیای ویژگی‌ های ام‌المؤمنین خدیجه(سلام الله علیها) در جامعه ضروری است که مسؤولان نیز در این راستا باید اقداماتی را انجام دهند.

رییس سابق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حضرت خدیجه‌(سلام الله علیها) را هویت مسلمانان خواند و یادآور شد: من از مسؤولان به‌ویژه رییس جمهور درخواست می‌ کنم که در راستای معرفی و یادبود ام‌ المؤمنین خدیجه(سلام الله علیها) یک روز را در تقویم جمهوری اسلامی به نام ایشان نامگذاری کنند و همچنین به نام حضرت خدیجه(سلام الله علیها) سکه ضرب شود.

این کارشناس دینی به کنگره‌ های بین‌ المللی در معرفی حضرت خدیجه‌(سلام الله علیها) اشاره و تأکید کرد: مراکزی همچون مجمع جهانی تقریب مذاهب، مجمع جهانی اهل بیت(علیهم السلام) و دیگر مراکز می‌ توانند حضرت خدیجه‌(سلام الله علیها) را معرفی کنند؛‌ زیرا ایشان به نسبت خدماتشان در گمنامی هستند.

وی ام‌المؤمنین خدیجه(سلام الله علیها) را مورد قبول همه مذاهب اسلامی خواند و خاطرنشان کرد: هر وقت، پیک وحی بر پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) نازل می‌ شد سلام خدا را به حضرت خدیجه(سلام الله علیها) ابلاغ می‌ کرد که این فضیلت برای هیچ فردی ذکر نشده است.

حجت‌ الاسلام مرادی افزود: فضیلت عنایت کوثر به حضرت خدیجه(سلام الله علیها)، ابلاغ‌ های مکرر سلام خداوند و فرستادن کفن بهشتی برای حضرت از فضیلت‌ های اختصاصی ایشان است که برای هیچ فردی ذکر نشده است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.