قائم مقام مشارکت‌ های مردمی سازمان بهزیستی تشریح کرد:

نحوه هزینه‌کرد وجوهات زکات و فطریه در بهزیستی

تاریخ انتشار:
قائم مقام مشارکت‌ های مردمی سازمان بهزیستی کشور در ارتباط با حمایت‌ ها و مشارکت‌ های مردمی از این سازمان، اظهار کرد: رقم مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور از لحاظ مالی حدودا 2.5 برابر بودجه رسمی این سازمان است.

به گزارش بلاغ به نقل از ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرحیم شهسواری در گفتگویی در ارتباط با مشارکت‌ های مردمی این سازمان، افزود: در حال حاضر بخشی از وظایف سازمان بهزیستی کشور که شامل حمایت‌ گری و تولیت جامعه هدف خود است؛ توسط مشارکت‌ های مردمی و به صورت معنوی مانند راه‌ اندازی مراکز نگهداری و ... انجام می‌ شود.

بیش از 17 هزار پایگاه بهزیستی آماده دریافت زکات و فطریه

وی در خصوص "زکات و فطریه" نیز اظهار کرد: بر اساس فتوای مقام معظم رهبری و همچنین کلیه مراجع تقلید، سازمان بهزیستی کشور امسال نیز همانند سال‌ های گذشته در جمع‌ آوری و توزیع زکات و فطریه دارای نمایندگی است.

قائم مقام مشارکت‌ های مردمی سازمان بهزیستی کشور افزود: این سازمان امسال نیز همانند سال گذشته دارای بیش از 17 هزار پایگاه است که شامل مراکز شبانه‌ روزی بهزیستی، اداره‌ کل شهرستان‌ های بهزیستی و همچنین کلیه مصلی‌ های کشور و پایگاه‌ هایی که در زمینه جمع‌ آوری زکات، فطریه و کفارات در سراسر کشور اقدام می‌ کنند، می شود و در جهت جمع‌ آوری این وجوهات فعالیت خواهد کرد.

وی در خصوص محور های هزینه‌کرد وجوهات زکات و فطریه نیز اظهار کرد: اولویت هزینه‌کرد این وجوهات همواره در حوزه‌ های مربوط به تامین مواد غذایی و درمان بوده است.

به گفته شهسواری، تمامی وجوهاتی که از طریق زکات و فطریه جمع‌ آوری می‌ شوند با تاکید بر جامعه هدف سازمان در حوزه های اجتماعی و توان‌ بخشی و در جهت حل نیاز ها و مشکلات آنان هزینه می‌ شوند.

قائم مقام مشارکت‌ های مردمی سازمان بهزیستی کشور در ارتباط با رقم جمع‌ آوری شده از محل این وجوهات در سال گذشته نیز اظهار کرد: سال گذشته حدود 13 میلیارد تومان توسط نمازگزاران و روزه‌ داران در روز عید فطر تحت عنوان وجوهات فطریه و زکات به سازمان بهزیستی کشور کمک شد که این رقم در مقایسه با سال 92 افزایش 29 درصدی داشت.

وی ادامه داد: در سال گذشته به دلیل آمادگی و هماهنگی‌ های خوب قبلی تقریبا تا پایان روز عید فطر تقسیم و توزیع این وجوهات در میان جامع هدف بهزیستی صورت گرفت و این موضوع در سال جاری نیز از اهداف بهزیستی است.

شهسواری در ارتباط با نحوه دریافت این وجوهات نیز گفت: براساس تاکیدات دینی، وجوهات زکات و فطریه باید به صورت نقدی دریافت و عین آن وجه نقد نیز بدون واریز به حساب‌ های بانکی هزینه شود؛ در سازمان بهزیستی کشور نیز علی رغم آنکه تمامی مشارکت‌ های مردمی به حساب سازمان واریز و پس از تایید ریاست سازمان و مدیران استان‌ ها هزینه می‌ شوند، اما زکات و فطریه تنها موردی است که وجه نقد آن به همان صورت پس از دریافت و تشکیل صورت جلسه و بدون واریز به حساب‌ های دولتی به طور مستقیم هزینه خواهند شد.

وی در پایان ضمن اشاره به دیدار رییس‌ جمهور با ایتام و مسئولان بهزیستی اظهار کرد: این دیدار شخصی رییس‌ جمهور با ایتام و مسئولین بهزیستی نشان دهنده آن است که علاوه بر حضور پرشکوه مردم در کنار جامعه هدف سازمان بهزیستی کشور، مسئولین نیز نسبت به معلولین، آسیب‌ دیدگان، محرومین و ایتام توجه داشته و با علاقه و رغبت در این زمینه فعالیت می‌ کنند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.