سرکار خانم نصرت رضائیه تشریح کرد؛

بهشت؛ پاداش زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها

تاریخ انتشار:
سرکار خانم نصرت رضائیه ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه(سلام الله علیها) به بیان فضائل و نواقبی از آن بانوی بزرگوار پرداخت.
بارگاه ملکوتی حضرت معصومه سلام الله علیها

سرکار خانم نصرت رضائیه استاد و مشاور حوزه، در گفتگو با خبرنگار بلاغ ضمن تبریک به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) گفت: ان شاءالله همه شیعیان خصوصا خانم ها پیرو سبک زندگی آن حضرت باشند.

فضائل آن حضرت
وی در ادامه با بیان اینکه فضایل بسیاری در وصف آن بانوی بزرگوار بیان کرده اند، گفت: یکی از فضایل حضرت معصومه(سلام الله علیها) این بود که عباراتی رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) در موارد متعددی در خصوص شخصیت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) به کار می بردند مثل این جمله فداها أبوها؛ امام کاظم(علیه السلام) هم در موارد و ازمنه متعدد از همین تعبیر برای حضرت معصومه(سلام الله علیها) استفاده می کردند که این تعبیر نشان دهنده اوج مقام ارجمند آن بی بی بزرگوار است که بعد از حضرت زهرای مرضیه(سلام الله علیها) در جایگاه ویژه ای هستند.

ثواب زیارت از منظر روایات
استاد حوزه با بیان اینکه امام رضا(علیه السلام) زیارت خواهرش را مساوی با زیارت خودش می داند افزود: روایات متعددی در خصوص پاداش زیارت آن حضرت از سوی امامان(علیهم السلام) صادر گردیده که از آن جمله است حدیثی از امام صادق(علیه السلام) که در جلد 102 بحارالانوار نقل شده: « وَ لَنا حَرَماً و هُو قُم و سَتُدْفَنُ فيها اِمْرَأَةٌ مِنْ وُلْدي تُسمَّي فاطِمَةَ، مَنْ زارَها وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ»؛ «... و براي ما حرمي است و آن شهر قم است و به زودي زني از فرزندان من در آن جا دفن مي‌ شود که نامش فاطمه مي‌ باشد. هر کس او را زيارت کند، بهشت براي او واجب است.»

عبادتگاه آن بانو
مشاور حوزه تشریح کرد: زمانی که حضرت معصومه(سلام الله علیها) به سمت مشهد الرضا به قصد دیدار برادر حرکت کردند در بین راه برایشان مشکلاتی به وجود آمد که وارد شهر قم شدند و در همان مدت اقامتشون نیز مشغول به عبادت و راز و نیاز با خدای متعال می شدند در مکانی که امروزه به اسم بیت النور معروف بوده و محل تجمع عاشقان و دلدادگان حضرتش می باشد.

تاریخچه حرم مطهر
وی در پایان گفت: پس از دفن حضرت معصومه(سلام الله علیها) در قم، موسى بن خزرج سایبانى از بوریا بر فراز قبر شریفش قرار داد تا این که حضرت زینب فرزند امام جواد(علیه السلام) در سال ٢٥٦ هجرى قمرى اولین گنبد را بر فراز قبر شریف عمه بزرگوارش بنا کرد. پس از آن در طول سالیان دراز تا امروز مرقد مطهر ایشان همواره مورد توجه و احترام شیعیان و ارادتمندان بوده و بارها تجدید بنا شده و توسعه و تکمیل یافته است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.