استاد حوزه و دانشگاه:

حجاب ارزش و جایگاه والای انسان را نشان می‌ دهد

تاریخ انتشار:
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که حجاب ارزش و جایگاه والای انسان را نشان می‌ دهد، گفت: رعایت حجاب با حفظ امنیت جامعه ارتباط مستقیم دارد چرا که در قرآن آمده است که اگر زینت زن حفظ شود امنیت اجتماعی نیز حفظ خواهد شد.
حجت ‎الاسلام حسن عرفان

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت ‎الاسلام حسن عرفان، استاد حوزه و دانشگاه، در همایش عفاف و حجاب که همزمان با ایام ولادت حضرت معصومه(سلام الله علیها) و به همت استانداری برگزار شد، به راهکارهای ترویج عفاف و حجاب در جامعه اسلامی اشاره کرد و با بیان این که عفت و حجاب دو مقوله متفاوت از یکدیگر هستند، افزود: عفت جنبه های متفاوتی دارد که عفت در نگاه، در کلام و در قلم از جمله آن است و دادن پیام به نامحرم را می ‎توان از جمله نداشتن عفت در قلم برشمرد.
وی افزود: حجاب تحمیلی وجود دارد اما عفت را نمی ‎توان تحمیل کرد؛ بر همین اساس عفت باید در برخوردهای اجتماعی بیشتر بررسی شود.
حجت الاسلام عرفان از حجاب به عنوان یک قانون تکوینی یاد کرد و گفت: حجاب قبل از این که شرع باشد از ابتدا در آفرینش وجود داشته است، چراکه خداوند هر چیز با ارزشی را مانند مروارید در صدف، در پوششی چون حجاب قرار داده است و جلوه ‎فروشی نشان از بی ‎ارزش بودن فرد است.
وی با بیان این که حجاب ارزش و جایگاه والای انسان را نشان می‌ دهد، اظهار داشت: رعایت حجاب با حفظ امنیت جامعه ارتباط مستقیم دارد چراکه در قرآن آمده است که اگر زینت زن حفظ شود امنیت اجتماعی نیز حفظ خواهد شد.
این استاد دانشگاه در ادامه جایگاه حقوق زن در اسلام را یادآور شد و تصریح کرد: اسلام از حقوق زن در برابر همسر به ویژه در حق ‎الارث، حق مالکیت، نفقه و مهریه به خوبی حمایت کرده است، درحالی که در سایر قوانین مدنی برخی از این حقوق مطرح نشده است.
وی خاطرنشان کرد: در اسلام پرداخت نفقه از جمله تأمین خوراک، پوشاک، مسکن، آرایش و درمان بر مرد واجب است و در نهایت باید امنیت زن در خانواده تضمین شود حتی اگر زن از تمکن مالی بالایی برخوردار باشد، این در حالی است که در قوانین اروپا و سایر ادیان نفقه زن برعهده شوهر نیست.
حجت الاسلام عرفان به پرداخت نفقه فرزند به پدر و مادر اشاره و تصریح کرد: پرداخت نفقه پدر و مادر بر فرزند واجب است که اگر پرداخت نشود فرزند بدهکار می ‏شود اما گناهکار نیست؛ درحالی که ندادن نفقه به همسر شوهر را هم بدهکار و هم گناهکار می ‎کند.
به گفته وی، حق مهریه به عنوان یکی دیگر از حقوق مالی است که اسلام به زن داده و در اسلام تنها حق نامحدود مهریه زنان است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.