شریف لک‏زایی

ورود گفتمان مقاومت در نبرد رسانه‌ای و فرهنگی تقویت‌کننده جبهه ضداستکباری است

تاریخ انتشار:
عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی با بیان این‏که مقاومت در حوزه‏های فرهنگی و اقتصادی تأثیر و نقش بسیاری در پیروزی جبهه ضد استکباری دارد، گفت: مقاومت حزب الله سبب شد همه کشورهای همسایه و جهان عرب کمی تأمل کنند.
شریف لک زایی

شریف لک‏زایی، عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و اندیشه اسلامی به جایگاه مقاومت در مکتب سیاسی اسلام اشاره کرد و گفت: نبرد 33 حزب الله لبنان در برابر  رژیم صهیونیستی پیام هایی فرا منطقه ای برای دوستان و دشمنان داشته است که یکی از این پیام‏ها نشان دادن قدرت پوشالی اسرائیل به مردم دنیا بود.
وی مقاومت را رمز پیروزی در برابر ارتش های مجهز و برتر دنیا دانست و ابراز داشت: یکی دیگر از پیام های مقاومت برای منطقه این است که با ایستادگی و صبر می توان این ارتش‏ها را به زانو درآورد.
لک‏زایی با اشاره به این که مقاومت توانست نام و هدف شیعیان و مسلمانان را در دنیا برجسته کند، اظهار داشت: مقاومت توانست ظرفیت‏های نهفته در درون اسلام را نشان دهد و بگوید که چگونه می‏شود در برابر یک رژیم تا بن دندان مسلح ایستادگی کرد و با این کار توانست حقانیت و مشروعیت خود را به مردم دنیا ثابت کند.
عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و اندیشه اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: مقاومت سبب شد تا همه کشورهای همسایه و جهان عرب کمی تأمل کنند و به این فکر کنند که چه عاملی سبب شده تا این گروه محدود بتواند در مقابل دومین ارتش دنیا مقاومت کند و به پیروزی رسد.
وی با توجه به شبیخون فرهنگی دشمن و تهاجم بی سابقه فرهنگی آنان علیه کشور‏های بیدار منطقه، تکیه بر مقاومت نظامی را کافی ندانست و تصریح کرد: مقاومت در حوزه نظامی خلاصه نمی‏شود ولی در کنار حوزه‏های دیگر نقش پر رنگ‏تری را ایفا می‏کند.
لک‏زایی به نقش حساس فرهنگ و رسانه در کنار مقاومت نظامی اشاره کرد و گفت: امروزه رسانه و استفاده از رسانه می‏تواند به عنوان یک نبرد تلقی شود و ممکن است در بعضی از عرصه‏ها قدرتمندتر از مقاومت نظامی ظاهر شود و موفقیت کسب کند و همان گونه که مشاهده می‏شود در جنگ نرم این رسانه‏ها هستند که پیشتاز میدان هستند نه ادوات نظامی.
عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و اندیشه اسلامی با بیان این‏که مقاومت در حوزه‏های فرهنگی و اقتصادی تأثیر و نقش بسیاری در پیروزی جبهه ضد استکباری دارد، بیان داشت: اگر نگاه ما نگاه منظومه‏ای باشد و بخشی نباشد طبیعتا هر کدام از این مسائل در جایگاه خودش خواهد بود و این حوزه‏ها می‏توانند با یک نگاه فرهنگی پشتوانه‏ای برای سایر ابعاد تلقی شوند.
وی در پایان به مؤلفه‏های مقاومت فرهنگی اشاره کرد و ابراز داشت: در آغاز ما باید در حوزه‏های دانشی از یک اقتدار خوبی برخوردار شویم چرا که این حوزه‏های دانشی می‏توانند مشکلات ما را رصد و حل کنند و به نوعی دیگر نگاه‏های متفاوت در این زمینه را تحلیل کند و راه حل ارائه دهد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.