نظر خواهی عمومی: شبکه های پیام رسان داخلی یا خارجی

تاریخ انتشار:
لزوم فعالیت در شبکه های اجتماعی بر کسی پوشیده نیست اما انتخاب اینکه بهتر است در کدام شبکه اجتماعی فعالیت داشته باشیم محل بحث و بررسی است و جهت تصمیم گیری لازم است جوانب مختلف مساله مورد بررسی قرار گیرد.
شبکه های اجتماعی

قابل توجه مبلغان گرامی:

لزوم فعالیت در شبکه های اجتماعی بر کسی پوشیده نیست  اما انتخاب اینکه بهتر است در کدام شبکه اجتماعی فعالیت داشته باشیم محل بحث و بررسی است و جهت تصمیم گیری لازم است جوانب مختلف مساله  مورد بررسی قرار گیرد. عزیزان اگر تبلیغ در فضای مجازی و شبکه های اطلاع رسان را به شبکه های داخلی مثل بیسفون انتقال دهند چه امکانات یا شرایطی در شبکه های پیام رسان خارجی وجود دارد که  در شبکه های پیام رسان داخلی از آنها محروم خواهیم بود.

به برخی نظرات انتقادی در ذیل لینکهای زیر دقت فرمایید.
http://www.balagh.ir/content/4586
http://www.balagh.ir/content/2290

نظرات خود را در زیر این مطلب درج فرمایید.

 

 

دیدگاه‌ها

sama 18:25 - 1394/07/25

سلام استفاده از فضای مجازی یعنی کمک به کشور ظلم اینکه تو شبکه ایرانی باشیم یا خارجی فرق نمیکند خیلی فرق داردچرا که خود حضرت آقا گفتند از کالای ایرانی استفاده کنید نه خارجی علیه دشمن قیام کنید نه در تیم اونها بلکه در تیم خودمون

سید علی معتمدی نیا 12:11 - 1394/08/25

متن سوال: بسم الله الرحمن الرحیم آیت‌الله خامنه‌ای با سلام و احترام، با توجه به اینکه وب‌سایت فیس‌بوک در ایران فیلتر شده است، آیا ورود به چنین سایتی صرفا برای ارتباط با دوستان و بدون هیچ فعالیت سوء علیه منافع ملی جمهوری اسلامی اشکال دارد؟ با تشکر. پاسخ به استفتاء باسمه‌تعالی سلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته به طور کلی اگر مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده یا خوف ارتکاب گناه باشد یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود، جایز نیست والا مانعی ندارد. موفق و موید باشید. در توضیح این خبر آمده است: حکم بالا در شکل فتوا بیان شده است؛ یعنی تشخیص مصداق به عهده مکلف گذاشته شده و تنها به بیان حکم کلی بیان شده است: تشخیص اینکه آیا این شرایط درباره فعالیت در فیس بوک صادق است یا خیر به عهده مکلفین گذاشته شده است. نکته‌ای که در حکم بالا مشخص است این است که در صورتی که این فعالیت موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود جایز نیست در حالی که ماهیت شبکه‌های مجازی بر پایه جمع‌آوری اطلاعات است و هر چه استفاده‌کنندگان آن بیشتر باشند و در استفاده از آن محدودیت کمتری برای خویش قائل باشند، اطلاعات بیشتری را برای این شبکه‌های اطلاعاتی فراهم می‌کنند. به نظر می‌آید این حکم نه حرام‌بودن مطلق فعالیت در این سایت را می‌رساند و نه جایزبودن آن را اثبات می‌کند؛ بلکه به نوعی فی‌مابین است. به هر حال تشخیص مصداق این حکم به عهده خود شماست.

سید علی روح الامینی 07:40 - 1394/09/08

سلام من نمی دانم چرا برخی وقتی حرف از نرم افزارهای خارجی می شود سریع موضع می گیرند حال آنکه همه سخت افزارهای ارتباطیشون خارجی است و اگر کسی در این فن کمترین سواد را داشته باشد می داند که سرقت اطلاعات از سخت افزار خیلی آسانتر و سریع تر از نرم افزارهاست. دوستی که اینگونه موضع در مقابل تلگرام به قول خودش صهیونیستی میگیرد یقینا در کامپیوتر یا لپ تاپ یا گوشی ویا تبلت خود از سی پی یو های اینتل که کاملا واضح و مبرهن از آن شرکت صهیونیستی است استفاده می کند. پس بجای القای وهمیات خودتان بهتر است به فرهنگ سازی و بومی سازی از طریق اصلاح زیرساختی فکر شود که متاسفانه وضعیت صنعت در کشور ما نیز واویلاست.باور ندارید از چین بپرسید.

Shpn 16:07 - 1395/11/14

شاید وقتش رسیده باشه در حوزه آی تی روی پای خودمون بایستیم. بنظرم کمتر از دیگران نیستیم. فقط همت میخواهد و اعتماد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.