درخواست عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر اصلاح شود

تاریخ انتشار:
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: متأسفانه از زمانی که خلافت جایگزین امامت و سقیفه جایگزین غدیر خم شد، امر به معروف و نهی از منکر کمرنگ شد و این مسئله حاکم شد که هر کس غالب باشد نباید امر به معروفش کرد.
آیت الله ابوالقاسم علیدوست

به گزارش بلاغ به نقل حوزه، آیت الله ابوالقاسم علیدوست در گفتگویی با اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر برای سعادت بشر و جامعه اظهار داشت: مسئله امر به معروف و نهی از منکر قبل از این که اسلامی باشد ریشه در فطرت انسان دارد و در واقع هر انسانی درک می‌ کند که نباید نسبت به ظلم، فساد و امور خیر بر زمین مانده بی‌ تفاوت باشد.
وی با بیان این که آیات متعددی در قرآن و روایات بی‌ شماری در زمینه امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد افزود: امام حسین(علیه السلام) وقتی دید که به معروف عمل نمی‌ شود و منکر نهادینه شده است به وظیفه خود در مقابل این دستور الهی عمل کردند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: متأسفانه از زمانی که خلافت جایگزین امامت و سقیفه جایگزین غدیر خم شد، امر به معروف و نهی از منکر کمرنگ شده و این مسئله حاکم گردید که هر کس غالب باشد، نباید امر به معروفش کرد.
وی با بیان این که در زمان‌ های مختلف علت‌ های گوناگونی برای کمرنگ شدن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه وجود داشت گفت: نداشتن تعریف روشن و نبود یک نهاد مشخص و یا یک قانون معین از عواملی است که موجب شده به این فریضه مهم اهمیت کمتری داده شود.
آیت الله علیدوست با اشاره به اینکه متأسفانه گاهی اوقات بعضی از افرادی که امر به معروف و نهی از منکر می‌ کنند مورد تعرض قرار می‌ گیرند ابراز داشت: باید کاری انجام شود که فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جهان اسلام اصلاح شود.
وی تصریح کرد: رسانه‌ ها، روحانیون و تمام کسانی که نوعی متولی فرهنگ در جامعه هستند باید این دو فریضه را در جامعه نهادینه کرده و برای فرهنگ سازی آن تلاش کنند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.