آیت الله مقتدایی عنوان کرد:

اصل، شناخت هدف قیام امام حسین(علیه السلام) است

تاریخ انتشار:
رئیس شورای عالی حوزه بر لزوم التزام واقعی و حقیقی به دین تاکید کرد و اظهار داشت: مهم ترین درس عاشورا حفظ و پایداری ارزش های دینی است.
آیت الله مقتدایی

به گزارش بلاغ به نقل از حوزه، آیت الله مقتدایی در مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان که در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران برگزار شد، با اشاره به اینکه امت شیعه عزادار امام حسین(علیه السلام) است، اظهار داشت: ملائکه آسمان ها و موجودات نیز عزادار اباعبدالله(علیه السلام) هستند.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری جلسات سوگواری در ایام محرم، عزاداری با معرفت و شناخت اهداف قیام امام حسین(علیه السلام) است.

*لزوم تبیین اهداف قیام امام حسین(علیه السلام)
رئیس شورای عالی حوزه های علمیه بر لزوم تبیین اهداف قیام امام حسین(علیه السلام) تاکید کرد و ابراز داشت: گریه و عزاداری خوب است اما باید دانست هدف سرور و سالار شهیدان در این نهضت خونین چه بود و ایشان برای چه هدفی این ایثار و فداکاری را انجام دادند.
آیت الله مقتدایی حفظ دین را یکی از مهم ترین اهداف قیام امام حسین(علیه السلام) دانست و اظهار داشت: دین آنقدر ارزشمند است که امام حسین(علیه السلام) جان خود و یاران را در این مسیر فدا می کند و ما نیز باید با بهره گیری از عاشورا، برای دین ارزش قائل باشیم.
قائم مقام جامعه مدرسین، دین را مجموعه احکام و اعتقادات و اخلاقیات عنوان کرد و ابراز داشت: باید دین را در زندگی های شخصی و اجتماعی اجرایی کرد.

*لزوم التزام حقیقی و واقعی به دین 
آیت الله مقتدایی همچنین بر لزوم التزام واقعی و حقیقی به دین تاکید کرد و اظهار داشت: مهم ترین درس عاشورا حفظ و پایداری ارزش های دینی است.
وی با بیان اینکه دین در زمان یزید بن معاویه رو به سقوط بود، گفت: پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) تا چه اندازه زحمت کشید و دین خدا را نهادینه کرد اما یزید، خدا را کنار گذاشته بود و فساد می کرد و حدود الهی جاری نمی شد و شراب می نوشید.

*امام حسین(علیه السلام) عزت دین را حفظ کرد  
رئیس شورای عالی حوزه های علمیه با تاکید بر اینکه امام حسین(علیه السلام) برای حفظ عزت و شرف دین قیام کرد، ابراز داشت: سرور و سالار شهیدان با خون خود و یارانش از سقوط دین جلوگیری کرد.
آیت الله مقتدایی با اشاره به شرایط پذیرش همراهی با امام حسین(علیه السلام)، اظهار داشت: افرادی باید ایشان را همراهی می کردند که از خود گذشته باشند و آماده ریختن خون خود باشند و بدانند ریاست و حکومتی در کار نیست.  

*بصیرت و معرفت یاران امام حسین(علیه السلام)
وی با اشاره به بصیرت و معرفت یاران امام حسین(علیه السلام)، ابراز داشت: «مسلم بن عوسجه» در شب عاشورا هنگامی که سرور وسالار شهیدان از آنها بیعت را برداشت گفت اگر هزار مرتبه زنده و کشته شوم، باز هم در راه شما خواهم بود.

*ایثار و شهادت امام حسین(علیه السلام) ضامن بقای دین شد
رئیس شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه دشمنان گمان می کردند با اتمام رزم در عاشورا همه مسائل به فراموشی سپرده می شود، اظهار داشت: ایثار و شهادت امام حسین(علیه السلام) و یارانش در عاشورا ضامن بقای دین شد.
این عضو خبرگان رهبری در پایان افزود: امروز دین به برکت عاشورا به ما رسیده است و باید نسبت به حفظ و تداوم دین تلاش داشته باشیم.
خاطرنشان می شود در این مراسم آیت الله فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(علیهم السلام)، حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی مدیر حوزه علمیه خواهران و کارکنان حضور داشتند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.