مدیر مرکز مشاوره حرم حضرت معصومه(س):

حسین علیه السلام اسوه رهبران جهان

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام حق جو گفت: رهبران مهم جهانی مثل مهاتما گاندی، محمد علی جناح، محمد بن عبدو و ... اقرار می کنند که الفبای انقلاب و تحولاتشان را از امام حسین(علیه السلام) فرا گرفته اند.
حجت الاسلام محمد حسین حق جو

حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین حق جو، مدیر مرکز مشاوره حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و استاد حوزه در گفتگو با خبرنگار بلاغ ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین علیه السلام گفت: فلسفه ای در قیام عاشورا وجود داشته که مردم در پرتو آن به موفقیت های بسیار زیادی دست پیدا کرده اند؛‌ آنچنان که حتی رهبران مهم جهانی مثل مهاتما گاندی، محمد علی جناح، محمد بن عبدو و از این قبیل اقرار می کنند که الفبای انقلاب و تحولاتشان را از امام حسین(علیه السلام) فرا گرفته اند.

پیامی از عاشورا
استاد حوزه در ادامه افزود: واقعه عاشورا پیام ها و نکات بسیار گوناگونی را به انسان القاء می کند؛ یکی از آن پیام ها این است که در برابر سختی ها؛ استقامت، پایداری و مقاومت داشته باشیم، مومن نباید در برابر سختی ها و مصائب از خود ضعف نشان داده و در مقابل مشکلات و ناکامی ها عقب نشینی و توقف کند بلکه باید با تمام قدرت بایستد کمااینکه امام حسین(علیه السلام) ایستاد.

چهره دشمنان به تعبیر سیدالشهدا علیه السلام
مدیر مرکز مشاوره حرم حضرت معصومه سلام الله علیها گفت: حضرت سيّدالشهداء عليه السلام در روز عاشورا در ضمن سخنانى، خطاب به دشمنان اهل بيت عليهم السلام فرمودند: شما در زمره سركشان امت، پشت كنندگان به قرآن، هم دم شيطان، گروهى معصيت كار، تحريف كنندگان قرآن، از بين برنده سنّت ها، قاتلان فرزندان انبيا و... هستيد. شما فرزندان ابن حرب و پيروان معاويه هستيد و هدف شما فقط از بين بردن ماست. آن حضرت در ادامه از آنان مى پرسد كه به چه دليل قصد جان مرا كرده ايد؟
در پاسخ گفتند: ما تو را به جهت دشمنى با پدرت مى كشيم.

تدابیر جنگی سالار شهیدان علیه السلام
حجت الاسلام حق جو در پایان خاطر نشان کرد: شمار سربازان لشکر دشمن در سپاه عمر سعد، سی هزار نفر و شمار یاران سیدالشهدا، 72 نفر بوده است. بنابراین با توجه به محاصره کامل قرارگاه امام و محوریت آب، لشکر یزید می توانست به راحتی و در فرصتی کوتاه و بی سر و صدا سپاه کوچک امام را اسیر کند، ولی به دلیل تدابیر و ایمان امام و یارانش، رویارویی تاریخی حق و باطل، در روز عاشورا رخ داد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.