حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده تأکید کرد؛

تقوا معیار اصلی در دوستی‌ها

تاریخ انتشار:
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که مهم ترین ملاک انسان برای انجام امور مختلف تقوا است، گفت: باید در دوستی با افراد دقت کنیم و بدانیم که دوستان بزرگ‌ترین تاثیر را بر ما دارند و اگر در انتخاب آنها اشتباه کنیم به بی‌راهه می رویم.
حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین فلاح زاده

به گزارش بلاغ به نقل از خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین فلاح زاده، استاد حوزه و دانشگاه، در برنامه سخنرانی عصر دیروز در شبکه قرآن و معارف سیما با بیان این که زن و شوهر باید دست یکدیگر را بگیرند و به بهشت بروند، گفت: یعنی مسیر زندگی خانوادگی بهشت است و باید مسیر را برای بهشت هموار کنیم زیرا گاهی رفیق ما را به جهنم می برد و در آداب اسلامی آمده اگر می خواهید به سفر بروید اول اخلاق همسفر را بدانید بعد مسیر سفر را مشخص کنید.

وی افزود: باید در دوستی با افراد دقت کنیم و بدانیم که دوستان بزرگ‌ترین تاثیر را بر ما دارند و اگر در انتخاب آنها اشتباه کنیم به بی‌راهه می رویم.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: باید در انتخاب هم نشین دقت کنیم زیرا بعضی از هم نشین ها زندگی ما را نابود کرده و ما را به اعتیارد می کشانند و اگر اهل امر به معروف ونهی از منکر هستند با آنها رفتار کنیم.

وی افزود: ملاک ما باید برای همنشینان و برگزاری مهمانی ایمان و تقوا باشد و باید به خود نگاه کنیم ببینیم به مهمانی چه کسی می رویم آیا خدا از او راضی است یا نه و بهتر است به مهمانی افراد ربا خوار، افراد حرام خور و افراد بی دینی نرویم و باید به این نکته توجه کنیم یکی از ملاک های مهمانی گرفتن و دعوت به مهمانی فقر است و باید افرادی را به افطاری دعوت کنیم که نیازمند هستند.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: ما باید به مخارج و فعالیت های خود جهت دهیم افراد نیکوکار را تشویق کنیم.

وی گفت: ما موظف هستیم بعضی از اعمال را علنی و آشکار انجام دهیم تا موجب تشویق شود زیرا بعضی از اعمال به گونه ای هستند که چند نفر را تشویق به انجام آن کار کنیم.

کارشناس فقهی ابراز داشت: ملاک ما برای انجام کارهای مختلف از جمله کارهای اجرایی و اداری، تقوا و ایمان باشد به عبارت دیگر تمامی کارهای خود را براساس تقوا و رضایت خداوند انجام دهیم و به گونه ای عمل کنیم که دیگران را جذب کنیم.

حجت الاسلام  والمسلمین فلاح زاده با اشاره به این که تقوا مهم ترین ملاک و معیار برای انجام کارهای مختلف است، گفت: انسان با تقوا هرگز دچار گمراهی و انحراف نشده و همواره برای رضایت خداوند کار می کند.

وی با اشاره به این که والدین باید از همان روزهای اول فرزندان خود را با تقوا آشنا کنند، گفت: تقوا محوری ترین کلید در زندگی انسان برای انجام امور مختلف است بنابراین انسانی که تقوا نداشته باشد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.