رئیس ستاد اقامه نماز؛

توسعه و ترویج فرهنگ اصیل اسلامی و شیعی رسالت حوزویان است

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی گفت: رسالت سنگین حوزویان توسعه و ترویج فرهنگ اصیل اسلامی و شیعی است که بعد از انقلاب اسلامی قوّت بسیاری گرفته است.
حجت الاسلام قرائتی

به گزارش بلاغ به نقل از حوزه، رئیس ستاد اقامه نماز در آخرین جلسه از کارگاه آموزش کلاسداری ویژه مبلغان خواهر و برادر در سالن همایش های غدیر دفتر تبلیغات اظهارداشت: امروز بر کسی پوشیده نیست که روحانیت با رسالت سنگینی که بر عهده دارد سربزنگاه و در حساس ترین شرایط پای ارزش ها، نظام و انقلاب و ولایت فقیه ایستاده است.
حجت الاسلام  والمسلمین قرائتی بیان داشت: آینده روحانیت درخشان است هر چه دنیاگرایی بیشتر شود روحانی خوب، قدرش بیشتر می شود، جوانان فکر می کنند که از دین گریزانند، اما این گونه نیست، من هر روز در دانشگاه تهران تفسیر می گویم، چند صد نفر به کلاس تفسیر من می آیند، جوانان به اعتکاف می آیند، به جمکران می روند بنابراین جوانان به طرف دین می روند و از اینکه یک نفر به شما بی احترامی کرد، ناراحت نشوید.
مفسّر قرآن کریم ادامه داد: طلاب توجه داشته باشید که برای مدرک و نمره درس نخوانید، من در تمام عمرم برای مدرک یک قدم برنداشته ام آخوند برای نمره درس نمی خواند، نیت طلبه نباید نمره باشد.
حجت الاسلام  والمسلمین قرائتی با بیان اینکه باید یادگیری تفسیر قرآن و نهج البلاغه در کنار دروس رسمی حوزه بوده و سهم قرآن در تبلیغ بیشتر باشد، تصریح کرد: طلبه نباید دنبال مداحی برود در حالی که تفسیر قرآن نمی داند.
وی گفت: طلاب به مساجد بیشتر از حسینیه ها اهمیت دهند، روحانی در مسجد میزبان است، ولی در حسینیه ها میهمان، در اعتکافهایی که در مساجد برقرار می شود روحانی هم باید حضور پیدا کند و نسبت به مسائل و مشکلات جوانان پاسخگو باشد.
حجت الاسلام  والمسلمین قرائتی خطاب به طلاب با بیان اینکه در هر حالی که هستید « زی طلبگی را حفظ کنید»، اظهارداشت: دنبال آدمهای نادر مثل عرفا نروید، طلبه باید درسش را بخواند، طلبه نباید به مردم مطالب کتابهای سنگین و مغلق عرفانی را بگوید خطبه و سخنرانی را سنگین و سخت نگویید ، مطالب همه فهم و خلاصه بگویید.
این مفسر قرآن کریم ادامه داد: علم الهی، بازی با الفاظ نیست و به درد آخرت می خورد، پس علمی که به درد آخرت نخورد و خروجی اش ترغیب به عبودیت و انجام تکالیف نباشد، علم محسوب نمی شود.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی تصریح کرد: یکی از شگردها در کار تبلیغی این است که با افرادی که وجهه اجتماعی خوبی دارند، رابطه برقرار کرده و با استفاده از موقعیت آن ها با مردم در تماس باشید و این در واقع یک تبلیغ مشارکتی است، به هر حال هر کسی تا حدی که در توان دارد برای تبلیغ بکوشد، برخی را باید با پول، برخی را با محبت و غیره جذب کرد.
وی خاطرنشان کرد: در یکی از سال هایی که قرار بود آقای رسول خادم برای مسابقات جهانی کشتی اعزام شود، جلسه ای با وی گذاشتم و قرار شد ایشان در صورتی که قهرمان جهان شد، روی تشک کشتی سجده طولانی شکر به جا بیاورد، ایشان را توجیه کردیم که این کار ریا نیست و ایشان هم بلافاصله پس از قهرمانی سجده کرد، این سجده در شبکه های ماهواره ای بازتاب زیادی داشت و تا مدتی درباره این موضوع صحبت می شد.
وی ادامه داد: امام راحل(ره) نیز در اوایل انقلاب در مقابل هجوم ارتش رژیم پهلوی به مردم فرمود: «سلام مرا به برادران ارتشی برسانید»، همین فرمایش ایشان یک حرکت انقلابی بود و در روند پیروزی انقلاب تاثیر بسزایی گذاشت، این هم یک نمونه از تبلیغ و جذب است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.