کارشناس حوزه رسانه:

باید از موازی کاری در مقابله با جریان های تکفیری جلوگیری کرد

تاریخ انتشار:
دکتر خوش رو استاد دانشگاه و کارشناس حوزه رسانه گفت: باید رویکرد هم افزایی مورد توجه قرار گیرد، زیرا موازی کاری موسسات در عرصه نقد تکفیر بسیار زیاد اتفاق می افتد.
دکتر خوش رو

به گزارش خبرنگار بلاغ؛ دکتر خوش رو استاد دانشگاه و کارشناس حوزه رسانه درباره فعالیت در عرصه نقد تکفیر گفت: باید رویکرد هم افزایی مورد توجه قرار گیرد، زیرا موازی کاری موسسات در این حوزه بسیار زیاد اتفاق می افتد.

ضرورت تشکیل دبیرخانه
کارشناس حوزه رسانه در این باره گفت: در زمینه فعالیت در عرصه نقد تکفیر برای آنکه گرفتار موازی کاری نشویم، ضرورت ایجاد یک دبیرخانه دائمی احساس می شود تا هرکس بداند در مساله مورد نیازش به کدام موسسه، بنیاد و مرکز رجوع کند و اگر چنین دبیرخانه ای تشکیل شود، بسیاری از سردرگمی های موجود در  عرصه نقد وهابیت از بین خواهد رفت.

ساماندهی منتقدین فعال
استاد دانشگاه در ادامه افزود: فعالان عرصه نقد تکفیر و وهابیت نیازمند ساماندهی هستند تا مراجعین به این موضوعات بدانند ما یحتاج خود را چگونه و از کجا تامین کنند.

وظایف رسانه ها در این زمینه
دکتر خوش رو خاطر نشان کرد: متاسفانه رسانه ها در این عرصه دچار محدودیت های بسیار جدی هستند و همچنین کار کردن در همچین عرصه ای نیازمند ظرافت های بسیار خاص و جدی هست زیرا بازی کردن در زمین دشمن است و این همان چیزی است که بازی گردانان این جریانات در جهان اسلام بدان علاقه مندند، همانطور که الان شاهد آن هستیم که هر مسلمانی که در دنیا کشته می شود در واقع به دست مسلمانی دیگر است و این دستاورد بزرگ آن بازی گردانان است.

وهابیت اسلام نما
وی در ادامه افزود: مرز بین وهابیت و اهل سنت، استراتژی شبکه های فعال در این عرصه است و متاسفانه وهابیت در دنیا برچسب اسلام خورده و به عنوان اسلام شناخته می شود و نهایتا آن را بنیادگرایی اسلامی می دانند.

نگاه راهبردی
دکتر خوش رو در پایان سخنان خود به این نکته اشاره کرد و گفت: باید استراتژی جدیدی در این حوزه طراحی شود و نیازمند نگاه راهبردی در این عرصه هستی، باید دقت های کلان تخصصی امروزی به این مساله بشود، زیرا گروهک های تکفیری امروزی با شش ماه و یک سال پیش متفاوت اند و نیامند نشست های متعدد کاشناسی تخصصی هستیم و این مساله نیازمند یک بانی است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.