رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم؛

در صورت بهبود آموزش ، حوزه می تواند نقش موثری در آموزش و پروروش داشته باشد

تاریخ انتشار:
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: متاسفانه مدیریتی خوبی در بحث آموزش و انتقال تجربه صورت نگرفته و اگر آموزش و انتقال تجربه صورت گیرد، حوزه می تواند نقش موثری در همکاری با آموزش و پرورش ایفا کند.
واعظی

به گزارش بلاغ به نقل از حوزه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم صبح امروز در اولین نشست کارگروه های تخصصی ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در سال جدید که در سالن مرکز همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی در قم برگزار شد با بیان اینکه آموزش پرورش در تربیت دانش آموزان و شخصیت دادن به نوجوانان نقش قابل توجهی می تواند ایفا کند گفت: اگر نظامی بخواهد شخصیت دانش آموزان را بسازد تقریبا تعالی آن جامعه تضمین شده است.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: اگر دبستانی و پیش دبستانی دارای نظم و اجتماع و خلاقیت شخصیتی باشند، بدانید توسعه، آن جامعه را انتظار می کشد؛ اما اگر بدون نظم و خلاقیت و التزام رشد کنند اگرچه امکانات زیادی داشته باشند به آن توسعه نمی رسند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: نقش آموزش و پرورش در شکل دادن به شخصیت کودکان بسیار مهم است و همین شاکله شخصیتی اگر خوب شکل گیرد در آینده به هیچ عنوان قابل تغییر نیست؛ مگر براساس انقلابی که خود شخص برای خود به وجود آورد، ولی اگر دانش آموزی به بی نظمی عادت کرد دیگر شخصیت دادن به او بسیار سخت و دشوار خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین واعظی گفت: در فضایی که دامنه همکاری بین دو نهاد حوزه و آموزش و پروش بسیار گسترده است، وقتی می خواهد این دو نهاد با هم همکاری کنند، اگر موضوعات و آنچه در سند تفاهم نامه آمده اولویت بندی و اولویت سنجی نشود و همکاری در پروژه های خاص تعریف نگردد؛ قطعا انرژی از بین خواهد رفت و کار کارستانی صورت نخواهد گرفت.
رئیس دفتر تبلیغات عنوان کرد: در سند تحول همکاری، باید محصول محور و نتیجه گرا باشیم و باید برای رسیدن به این محصول، اولویت در کارها مشخص شود و اینکه کدام اولویت را حوزه می تواند کمک کند.
وی افزود: در بعضی مواقع انتظارت از حوزه بسیار بالا است و معنای همکاری با حوزه این نیست که در همه عرصه نیروهای انسانی کارآمد برای همکاری با آموزش و پرورش را حوزه می تواند فراهم کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: راهکار بعدی برای همکاری بین این دو نهاد، این است که چند تا کار برای همکاری در سند چشم انداز معین شود و همه ظرفیت هایی که در این دو نهاد می تواند این چند کار مشخص شده را پیش ببرد، وارد میدان شود تا نتیجه خوبی در پایان کار به دست بیاید.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی گفت: ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، وقتی می تواند موفق باشد که مدیریت راهبردی و نظارت بر فعالیت ها داشته باشد؛ اگر چند تا فعالیت خاص مشخص شود، کارگروه ها می توانند آن کار را به سرانجام برسانند و راهبردی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین  واعظی با بیان اینکه ظرفیت های خوبی در دفتر تبلیغات اسلامی در ابعاد مختلف اعزام مبلغ، فضای مجازی، انتشارات مذهبی، نهادهای آموزشی، تبلیغی و هنری و دارای شعب مختلف استانی می باشد اظهار داشت: این مجموعه می تواند با همه ظرفیت های خود کمک شایانی به نهاد آموزش و پرورش انجام دهد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی گفت: در دفتر تبلیغات قطب های علمی فرهنگی تاسیس شده است، این قطب میزگردهای تخصصی مانند وهابیت تکفیری با مدیران بسیار تاثیرگذار دارد و می توانند نقشه جامع را طراحی کنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: معاونت فرهنگی تبلیغی نیز یکی دیگر از ظرفیت هایی است که در بحث اعزام مبلغ و اعزام روحانی به مدارس می تواند کمک خوبی داشته باشد.
وی در پایان با بیان اینکه ظرفیت نهفته در حوزه در حد خوبی وجود دارد اظهار داشت: متاسفانه مدیریت خوبی در بحث آموزش و انتقال تجربه صورت نگرفته و اگر آموزش و انتقال تجربه صورت گیرد حوزه می تواند نقش موثری در همکاری با آموزش و پرورش ایفا کند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.