آیت الله اراکی:

جامعه ما را دعوت به پراکندگی و چندصدایی می‌کنند / سرنوشت جامعه به رهبر گره خورده است

تاریخ انتشار:
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی بر لزوم بهره ‌مندی از ظرفیت ‌های نخبگان حوزوی در امور مختلف تاکید کرد و گفت: در هر عرصه ‌ای که کار می‌کنیم، هویت علوی خودمان را فراموش نکنیم.
اراکی

به گزارش بلاغ به نقل از حوزه، آیت‌الله محسن اراکی در جمع معتکفان در مسجد امام حسن عسکری قم اظهار کرد: اینکه گفتند اعتکاف در مسجد جامع باشد و بعد گفتند مسجد جامع، مسجدی است که امام در آن نماز می ‌خواند؛ نشان دهنده این است که اعتکاف با امامت است، اعتکاف تمرین با امام بودن و از امام جدا نشدن است.
این استاد حوزه  به تبیین جایگاه امامت و ولایت در فرهنگ دینی پرداخت و با طرح این سؤال که امامت چه نقشی در هویت اجتماعی جامعه دارد گفت: جامعه‌ای، با هویت و قدرتمند است که یک دست باشد و این رهبری است که جامعه را یک دست می‌کند.
آیت ‌‌الله اراکی افزود: کسانی که جامعه ما را دعوت به پراکندگی و چند صدایی می‌کنند، این توصیه را برای ما می ‌خواهند ولی در جامعه خودشان چند صدایی حاکم نیست و اگر حضور شما بخواهد در جامعه اروپا و آمریکا، صدا و اثر داشته باشد جلوی شما را می‌گیرند.
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه هر جامعه به وسیله فرمان رهبر یکی می‌شود، تصریح کرد: وحدت در خوشایندها و ناخوشایندها آنجا به وجود می‌آید که در جامعه به تدریج یک محور، الگو و شخصیت انسانی جلوه‌گر کننده کمال برتر و نظام معرفتی باشد، اگر رهبر یک جامعه، جلوه‌گر ارزش ‌های مثبت باشد آن جامعه به کمال برتر می ‌رسد و اگر رهبر جلوه‌ گر ضد ارزش‌ ها بود جامعه جلوه‌ گر ضد ارزش ‌ها می‌شود، یعنی سرنوشت جامعه به رهبر گره خورده است.
وی گفت: جامعه ایمانی و مسلم، جامعه ‌ای است که در برابر فرمان خدا تسلیم است و اقتصاد، سیاست، فرهنگ، حب و بغض، شادی و غم و... آن مشی الهی دارد.
آیت الله اراکی با طرح این سؤال که مسلم بودن جامعه با چه کسی سنجیده می‌شود؟ تصریح کرد: فرهنگ توحیدی شیعه برترین و دقیق ‌ترین فرهنگ توحیدی جهان است، در حالی که عده ‌ای ما را مشرک می ‌نامند، این شایعه را طوری پخش کردند که در برخی کشورهای جهان، شیعه ‌گری را به اتهام شرک، ممنوع می‌کنند.
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی با بیان روایات متواتر از رسول گرامی اسلام در منابع معتبر اهل سنت و شیعه، امام علی (علیه السلام) را معیار هویت اسلامی جامعه دانست.
وی تاکید کرد: ما با علی ابن ابیطالب در آنچه که او را خشنود و نگران می‌کند یکسان هستیم و به علوی بودن خودمان افتخار می‌کنیم، منتهی نباید کاری کنیم که بار علی (علیه السلام) را سنگین کنیم.
آیت الله اراکی بر لزوم بهره ‌مندی از ظرفیت ‌های نخبگان حوزوی در امور مختلف تاکید کرد و گفت: در هر عرصه‌ای که کار می‌کنیم، هویت علوی خودمان را فراموش نکنیم.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.