حجت الاسلام اعرافی: فقه آیت الله آصفی ریشه دار و در عین حال ناظر به صحنه های امروز است
به گزارش خبرنگار بلاغ،رئیس جامعه المصطفی العالمیه صبح امروز در کنگره بررسی شخصیت، اندیشه و آثار آیت الله آصفی که در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: یکی از ابعاد مهم شخصیتی آیت الله آصفی، زمینه های علمی این عالم برجسته است.
او افزود: رویکرد دقیق و فقهی آیت الله آصفی جزو ویژگی های برجسته علمی او به شمار می رود؛ آیت الله آصفی از فقهی ریشه دار در متد قدیم حوزه های علمیه برخوردار است و در عین حال، فقهی زنده و حاضر در صحنه را ارائه می کند؛ در حقیقت فقه او نه دور شدن از متدولوژی است و نه فقهی که در گذشته باقی بماند.
اعرافی خاطرنشان کرد: دفاع جانانه از ارزش های اسلامی جزو عملکرد علمی آیت الله آصفی محسوب می شود؛ او همچنین دفاعی سنجیده از معارف اهل بیت(ع) و نیز تبیین مسأله عاشورا داشت.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به نگاه بین المللی آیت الله آصفی به مسائل فارغ از نجف، قم، عراق و افغانستان خاطرنشان کرد: رسیدگی به مظلومان و محرومان از دیگر ویژگی های برجسته اجتماعی ایشان محسوب می شود.
اعرافی اخلاص آیت الله آصفی را جزو ویژگی های معنوی ایشان دانست و گفت: در عرصه های گوناگون نشانه های فراوان از عمق اخلاص او را شاهد بوده ایم ضمن اینکه تواضع و فروتنی آیت الله آصفی هم زبان زد خاص و عام است و او را می توان نماد فروتنی در حوزه دانست.
او به زهد و بی ادعایی آیت الله آصفی اشاره کرد و افزود: نمونه های این مسأله نیز بسیار زیاد است؛ امروز حوزه های علمیه نیازمند این حقیقت هستند که قدرت چشم پوشی از دنیا را داشته باشند و آیت الله آصفی در این قلمرو، الگویی برای همه طلاب و مسئولان روحانی نیز هستند.
اعرافی خاطرنشان کرد: آیت الله آصفی از جوانی در میدان ها و معرکه ها بوده و هیچگاه از هیچ موج مهاجمی نهراسیده و در حقیقت شجاعت جزو خصوصیات برجسته او محسوب می شود.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه به پرکاری آیت الله آصفی در قلمروهای گوناگون علمی، سیاسی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: او چهره ای است که علیرغم مدارج بالای علمی و معنوی، اسیر شؤونات موهوم نشده است.
او با بیان اینکه سبک و سلوک حوزوی و علمی بسیار مهم هستند تصریح کرد: آیت الله آصفی با نقش آفرینی در حوزه های علمیه نجف و قم و همچنین عرصه بین الملل یعنی دفاع از وحدت امت اسلامی، الگویی کامل برای حوزه های علمیه به شمار می روند.
افزودن دیدگاه جدید