حجت الاسلام علی بخشی گفت:

مدعیان دروغین و جریانهای تکفیری مهمترین خطرات دکترین مهدویت می باشند

تاریخ انتشار:
در دکترین مهدویت از دو جهت آسیب وجود دارد. یکی مدعیان دروغین و دیگری جریان های تکفیری که هردو به تخریب اعتقاد به مهدویت ختم می‌شود؛ البته هرکدام با روش و شیوه خاص خود.
حجت السلام بخشی

به گزارش خبرنگار بلاغ، حجت الاسلام والمسلمین علی بخشی در نشست «مهدویت؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» که به همت معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و با حضور مبلغان نخبه و برتر برگزار شد گفت: شناخت میدانی باعث شناخت نیازها و آفت ها می‌شود و می‌توان مباحث تبلیغی را متناسب با آن انجام داد.
وی افزود: وجود حضرت مهدی(عج)غیر قابل انکار است و جهان با امید به منجی زنده است. اما با پیشرفت انقلاب اسلامی و گسترش تفکر شیعی توجه به وجود امام عصر(عج) روز افزون شد و از آنجایی که افراد معتقد به وجود آن حضرت هستند؛ عده‌ای سودجو نیز به دنبال سوء‌استفاده از این فرصت هستند. لذا در دکترین مهدویت از دو جهت آسیب وجود دارد. یکی مدعیان دروغین و دیگری جریان های تکفیری که هردو به تخریب اعتقاد به مهدویت ختم می‌شود؛ البته هرکدام با روش و شیوه خاص خود.
کارشناس امور فرق و مذاهب اظهار داشت: معرفی تفکر مهدویت به صورت خشونت طلبانه، تعیین زمان ظهور و تطبیق علامات و نشانه‌ها بر مصادیق از دیگر آسیب ها در مسأله مهدویت است که زمینه را برای موج سواری عده‌ای و بی دینی عده دیگر، فراهم می کند.
وی افزود: ادعای دورغین توسط افراد سودجو علل مختلفی دارد که از جمله آنها: آلودگی در مسائل اخلاقی،‌مشکلات روحی و روانی، جلب نظر و توجه دیگران و علت‌های مادی است.
حجت الاسلام بخشی پیرامون نحوه فعالیت گروه‌های تکفیری عنوان کرد: گروه‌های تکفیری شگردهای خاصی برای جذب و تبلیغ دارند. از جمله آن‌ها جمع آوری احادیث متعارض، استفاده از مبلغین با انگیزه و مسلط به قرآن که روحیه ضد شیعی دارند، تهیه و تدوین متون آموزشی و توجیهی در سطوح مختلف و ساده و روان کردن شبهات مذهبی و سیاسی می‌باشد.
وی با اشاره به راهکاری موجود اظهار داشت: با استفاده از ظرافت های تبلیغی،‌ ساده و روان صحبت کردن با مردم، ترجیح دادن اصول بر فروع در مساله مهدویت، تدوین معیارهای صحیح در مباحث مختلف مهدویت،‌ عمق بخشیدن به مباحث مهدوی و روشنگری می‌توان مانع رخ دادن انحرافات در مسأله مهدویت شد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.