حجت الاسلام و المسلمین صالحی خوانساری تصریح کرد:

تقوا و صبر انسان را به بالاترین مرتبه می رساند/ آثار تقوا و صبر در زندگانی حضرت یوسف(ع)

تاریخ انتشار:
به فرموده قرآن هرکس تقوا داشته باشد و صبر هم کند به بهترین و والاترین مقامها خواهد رسید چراکه خداوند متعال اجر نیکو کاران را تباه نمی سازد.
حجت الاسلام صالحی خوانساری

به گزارش خبرنگار بلاغ، حجت الاسلام و المسلمین صالحی خوانساری جمعه شب 21 خرداد ماه در جمع زائران حضرت معصومه (س) به شرح آیه «إِنَّهُ مَنْ يَتَّقِ وَ يَصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لا يُضيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنينَ[1]» پرداخت و گفت: به فرموده قرآن هرکس تقوا داشته باشد و صبر هم کند به بهترین و والاترین مقامها خواهد رسید چراکه خداوند متعال اجر نیکو کاران را تباه نمی سازد.
وی در این خصوص ادامه داد: اینکه فرموده است تقوا و صبر، به این خاطر است که تقوا صبر می خواهد، گاهی تقوا در برابر پول است، گاهی در برابر مقام است و گاهی در برابر لذت های دیگر است، انسان اگر می خواهد در این موقعیت ها به گناه نیافتد باید صبر کند.

آثار تقوا و صبر حضرت یوسف (علیه السلام)

حجت الاسلام خوانساری به بیان آثاری که از تقوای حضرت یوسف علیه السلام نصیب ایشان شد پرداخت و گفت: خداوند متعال به خاطر صبر و تقوای حضرت یوسف چندین عنایت به او و اطرافیانش نمود:
1- خداوند متعال او را که یک برده زر خرید بود عزیز مصر کرد.
2- علم تعبیر خواب به او بخشید.
3- خداوند متعال او را به پیغمبری خود برگزید.
4- پدر را که در غیبت او نابینا شده بود بینا کرد.
5- با برخورد با برادران خیانتکار، آنها را توبه داد و آنها به موهبت او هدایت شدند.
6- زلیخا با دعای او جوان شد.
7- با زلیخا ازدواج نمود.
8- خداوند متعال یک سوره هم در قرآن به نام یوسف نازل فرمود.
وی در ادامه به فضیلت ماه رمضان اشاره کرد و اظهارداشت: رمضان فرصت خوبی برای تمرین تقوا و آمرزش است، با این خدای به این مهربانی که در هر شب ماه رمضان بندگان گناهکارش را می بخشد، چرا از گناهانمان توبه نکنیم؟ با این دین کامل و قرآنی که داریم، چرا تقوا پیشه نکنیم؟
حجت الاسلام صالحی خوانساری به خطبه پیامبر (ص) در جمعه آخر شعبان اشاره کرد و بیان داشت: پیامبر (ص) فرمودند: شقی است کسی که وارد ماه رمضان بشود، اما بخشیده نشود[2]؛ بنابراین وقتی از ماه رمضان بیرون می رویم باید از جلد گناه هم بیرون برویم.

پی نوشت
[1] - سوره یوسف، آیه 90.
[2] - وسائل الشیعه، ج10 ، ص 313.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.