هادی نادری در گفتگو با بلاغ عنوان کرد:

اهمیّت هنر، به عنوانِ بهترین ابزارِ انتقالِ اندیشه،باید برای طلّابِ جوان تبیین شود

تاریخ انتشار:
هر جشنواره ای برای رسیدن به سطح مطلوب در برگزاری، نیازمندِ شناخت، تجربه و امکانات لازم میباشد؛ با عنایت به دوّمین دوره ی برگزاریِ جشنواره جنّات و مقایسه آن با جشنواره های نوپا، مراحل داوری نسبتاً منظّم و هدفمند برگزار شد.

هادی نادری نویسنده و کارگردان و داور بخش فیلم کوتاه و تیزر جشنواره جنات به گفتگو با خبرنگار بلاغ،  پرداخت و تصریح کرد: با توجه به امکانات محدودی که در اختیار طلاب قرار دارد، سطح کیفی آثار جشنواره، قابل قبول بوده، امّا با فراهم شدن امکاناتِ مورد نیاز در آموزش و شناخت بیشتر فیلمسازانِ جوان، مطمئناً شاهد شکوفایی بیشتر استعدادها خواهیم بود .
وی با بیان مراحل و شرایط داوری در این دوره از جشنواره افزود: هر جشنواره ای برای رسیدن به سطح مطلوب در برگزاری، نیازمندِ شناخت، تجربه و امکانات لازم میباشد؛ با عنایت به دوّمین دوره ی برگزاریِ جشنواره جنّات و مقایسه آن با جشنواره های نوپا، مراحل داوری نسبتاً منظّم و هدفمند برگزار شد؛ امیدوارم با الگوبرداری از عملکرد صحیحِ دبیرخانه های مجرّب، نقصها و کمبودهای باقیمانده برطرف شود.
نادری گفت: آثار برگزیده این دوره از جشنواره جنّات، با توجه به امکانات محدود و درنظر گرفتن اهداف دبیرخانه، امتیازبندی و مشخص شدند؛ یقیناً مشارکتِ بیشتر طلاّب فیلمساز در جشنواره های ملّی و بین المللی، موجب رشد و بالندگی هرچه بیشتر آنان و در نتیجه تولید آثار بهتری خواهد شد؛ معتقدم، دفتر تبلیغات اسلامی، با حمایتهای مادّی و معنویِ بیشتر، همچون برگزاری کارگاه های آموزشی، نشستهای تخصصی، حمایتهای مالیِ قابل توجّه جهت تولیدِ فیلم و ارزش گذاری و نخبه پروری، راه گشای حضور طلّابِ هنرمند در عرصه های جدّی تر فرهنگی هنری کشور خواهد بود .
استاد مدرسه اسلامی هنر به اولیت های جامعه اشاره و عنوان کرد: شناخت اولویت ها و ضرورت های جامعه و چگونگی ارتباط صحیح با محیط پیرامون و کسب تجربه ی زیستی بیشتر در محیطی فراتر از قم شرایط حضور جدی تر طلاب هنرمند را در عرصه رسانه مهیا خواهد کرد.متأسفانه، شناخت محدودِ طلّاب از فضای اجتماعیِ خارج از قم و عدم تجربه کافی در برقراری ارتباط با قشرِ خاکستریِ جامعه به خصوص نسلِ جوان امروز، از نقاط ضعفِ جدّی طلّاب در تولید آثار هنری بوده و موجب تولید آثار کلیشه ای، شعاری و تفهیمی شده است.
هادی نادری در نظر به بهتر برگزار شدن جشنواره جنات گفت: مطمئناً با تشویق و ایجادِ انگیره برای افراد مستعد، شاهدِ حضور جدّی ترِ طلّاب، در عرصه های مختلف رسانه ای خواهیم بود؛ متأسفانه تا امروز، حوزه ی علمیه، هیچ برنامه ی مشخصی جهتِ تشویق، حمایت و استفاده از طلّاب هنرمند نداشته است. اگر اهمیّت هنر، به عنوانِ بهترین ابزارِ انتقالِ اندیشه، برای طلّابِ جوان تبیین شود، یقیناً با استقبالِ گسترده ی این عزیزان مواجه خواهیم شد و رسیدن به این هدف، تنها با برنامه ریزی دقیق در سیاستگذاری های کلانِ حوزه علمیه و دفتر تبلیغات اسلامی امکان پذیر خواهد بود،ان شاء الله تعالی.
وی در پایان از زحمات فراوان معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حجت الاسلام والمسلمین روستا آزاد، و همچنین مدیرکل اطلاع رسانی و تبلیغ نوین، اباذر جعفری تشکر و قدردانی کرد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.