گروه تخصصی حفظ قرآن؛

تشریح فعالیت های گروه تبلیغ قرآنی حافظون الذکر

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام نگینی با اشاره به اینکه مباحث قرآنی در کشور مظلوم واقع شده است، گفت: ما در گروه تبلیغ تخصصی قرآن حافظون الذکر فضایی مطلوب را آماده کردیم که در ماه یک یا دو نفر حافظ کل قرآن خروجی داریم.
تبلیغ در قرآن

به گزارش بلاغ به نقل از خبرگزاری حوزه، مسؤول گروه تبلیغ قرآنی حافظون الذکر اظهار داشت: گروه حافظون الذکر تنها گروه تخصصی حفظ قرآن در دفتر تبلیغات است که در مناطق شیعه و اهل سنت کار می کند، چراکه در روایات داریم حامل قرآن حامل پرچم اسلام است و از این رو می خواهیم آموزش قرآن در مناطقی که مردم بعضا در خطر انحراف فکری وهابیت هستند کار کنیم.

وی ابرازداشت: گاهی اوقات کودکان و نوجوانان ما مورد استحاله فرهنگ دینی قرار می گیرند و شبهاتی که از سوی برخی افراد در ذهن آنها مطرح می شود به راحتی قابل ترمیم و بازسازی نیست.

حجت الاسلام نگینی تأکید کرد: از همین رو طرحی را از سال 92 آماده کردیم که با توجه به ظرفیت های قرآنی شهر قم و دیگر شهرهای کشور مسأله مهاجرت تابستانه و استقرار بیش از هزار نفر از اساتید آموزش های قرآنی در رأس آن قرار دارد و بعد از دوره قرآنی اساتید، در تمام طول سال خودمان به صورت تلفنی متولی حفظ قرآن آنها هستیم.

وی با اشاره به ثمرات و نتایجی که این گروه قرآنی در کشور داشته است، یادآور شد: ما فضایی مطلوب را آماده کردیم، ماهی یک یا دو نفر حافظ کل داریم و امروز خوشبختانه در استان خراسان رضوی و حاشیه مشهد فعالیت های خوبی صورت گرفته است و خروجی های خوبی داشته ایم.

مسؤول فعالیت های قرآنی منطقه یک قم تأکید کرد: این گروه، مجموعه ای است که به صورت جهادی فعالیت دارد و بودجه رسمی از هیچ نهادی دریافت نمی کند که بسیاری از اوقات هزینه های خودمان را از قرآن های خیراتی و ختم قرآن تأمین می کنیم و حتی بسیاری از اساتید قرآنی هنوز اهمیت این مسأله را درک نکرده اند و با بی میلی به مناطق محروم کشور می روند ولی همین مقدار هم غنیمت است.

وی با بیان این که برای طلاب غیر ایرانی در کشور نیز بحث قرآن جدی گرفته نمی شود، خاطرنشان کرد: برخی از این افراد هنگامی که به ایران می آیند به طور کلی مجبور می شوند که فعالیت های قرآنی مثل انس و حفظ و ترتیل و تلاوت را کنار بگذارند، چراکه آن قدر آموزش های گوناگون برای آنها گذاشته می شود که فرصت رسیدن به قرآن ندارند.

حجت الاسلام نگینی در پایان عنوان کرد: در حوزه علمیه قم هم فضای قرآنی و بودجه ها به صورت مرتب جابجا می شود و اساتید حوزوی قرآنی هم متحیر می شوند و اصلا جایگاه قرآن در حوزه مشخص نیست و این مسأله خوبی نیست که قرآن روزی زیر مجموعه معاونت تهذیب باشد، روزی معاونت آموزش و روز دیگر معاونت دیگری این مسؤولیت سنگین را به عهده بگیرد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.