حجت الاسلام والمسلمین انصاریان:

آیت الله بروجردی بی شک از صالحان زمان خود بود/ جهان از نور وجود این مرجع بزرگ بهره می گرفت

تاریخ انتشار:
استاد حوزه علمیه با بیان این که پیامبران بزرگ الهی در قرآن به مقام صالحان غبطه می خورند تأکید کرد که حضرت آیت الله بروجردی بی شک از صالحان زمان خود بود چراکه جسم و روح خود را وقف خدا کرده بود.

به گزارش بلاغ به نقل از خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان در مراسم پنجاه و هشتمین سالگرد ارتحال حضرت آیت الله بروجردی که مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به آیات قرآن مبنی بر بزرگی و عظمت صالحان اظهار داشت: این مسأله تا جایی اهمیت دارد که سه پیامبر بزرگ حضرت ابراهیم(ع)، حضرت یوسف(ع) و حضرت سلیمان(ع) از خداوند می خواهند که آنها را به صالحان ملحق کنند.
سخنران این مراسم افزود: اگر بخواهیم یکی از مصادیق انسان های صالح را متوجه بشویم باید به زیارتی که در مورد حضرت ابالفضل العباس(ع) وارد شده رجوع کنیم آنجایی که می گوییم: «سلام بر توی ای بنده صالح خدا که مطیع او و رسولش بودی»؛ گویا این سه پیامبر به مقام افرادی چون قمر بنی هاشم غبطه می خورند.
وی در بخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد مرحوم حضرت آیت الله بروجردی اظهار داشت: بنده علاوه بر اینکه بارها به محضر ایشان رسیدم و توفیق بوسیدن دست ایشان را داشتم، مطالعات زیادی نیز در مورد شخصیت این مرجع بزرگوار انجام داده ام و بدون شک می توانم بگویم او یکی از بندگان صالح و نیک خدا بود.
وی ادامه داد: وقتی من از یکی از اولیاء الهی که حضرت آیت الله بروجردی را درک کرده بود و ملازم ایشان بود خواستم شخصیت ایشان را برای من معرفی کند گفت: من در یک جمله می گویم او مرد خدا بود، فردی که بود که جسمش در زمین و روحش در آسمان ها بود و یقینا از افراد صالح به شمار می رفت.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با اشاره به اهمیت مجلس گرفتن برای انسان های نیک خاطرنشان کرد: در روایتی گهربار از امیرمؤمنان می خوانیم که ایشان می فرماید: «در مجلسی که در آن از فضایل وخصوصیات یک انسان صالح سخن به میان بیاید خداوند درهای رحمتش را به آن محفل و مجلس باز می کند» و ما امشب یقین داریم تحت رحمت خداوند هستیم.
وی عنوان داشت: در بیان ویژگی های ایشان همین بس که نقل می کنند پس از مرحوم اصفهانی و حاج آقا حسین قمی، فردی به سختی از تبریز خودش را به قم و محضر حضرت آیت الله بروجردی می رساند و به ایشان می گوید بنده یقین داشتم که شما اعلم زمان هستید و به همین جهت چندین هزار نفر را در تبریز برای تقلید از شما دعوت کردم؛ حضرت آیت الله بروجردی ناراحت می شوند و می گویند سریع به تبریز برگرد و حرف خود را پس بگیر چراکه برای اثبات اعلمیت دو نفر عادل باید شهادت بدهند و تو یک نفر هستی.
استاد حوزه علمیه در بخش پایانی سخنان خود با بیان این که حضرت آیت الله بروجردی دروازه های فقه و اصول و رجال را باز کرد، خاطرنشان ساخت: اصلا علم و عمل با ایشان روشن شد و ایران و جهان نیز از نور وجود این مرجع بزرگ بهره می گرفتند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.