حجت الاسلام تقوی:

تقویت وحدت شیعه و سنی در دهه کرامت

تاریخ انتشار:
عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بر تقویت وحدت شیعه و سنی در دهه کرامت تاکید کرد و گفت: این دهه باید با الگوگیری از عاشورا به صورت مردمی و به صورت خودجوش برگزار شود.

به گزارش بلاغ به نقل از خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین تقوی عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اظهار کرد: دهه کرامت در چند سال اخیر شکل گرفته که جریانی فرهنگی است و باید با برنامه‌ریزی این کار را کنیم تا بتوانیم حداکثر بهره‌برداری از این حوزه را داشته باشیم و فرهنگسازی کنیم.
وی در ادامه این مطلب افزود: مردم عاشق اهل بیت(ع) هستند. دهه کرامت بر مبنای عشق به اهل بیت پیامبر شکل گرفته که این رویکرد یک سرمایه است. مدیران و دست اندرکاران باید از این سرمایه حداکثر استفاده را بکنند.
حجت‌الاسلام تقوی با اشاره به اینکه دهه کرامت، شخصیت‌هایی را به عنوان الگو برای جامعه مطرح می‌کند، گفت: برای مثال حضرت معصومه (س) به عنوان یک دختر نمونه و الگو در تاریخ اسلام مطرح هستند. حضرت شاهچراغ و برادرانش به عنوان الگوی مجاهده و مبارزه با طاغوت و طاغوتیان و حضرت رضا(ع) نیز امام و شخصیتی هستند که همه ما افتخار آن را داریم که در پرتو انوار مضجع شریف این امام زندگی می‌کنیم.
وی در ادامه سخنانش اظهار کرد: باید تعالیم رضوی را طی این هفته برای مردم تبیین و تفسیر و نسل جوان را به ویژه با فرهنگ رضوی آشنا کنیم. بسیاری از کارهای خیر و خدمات را می‌توان طی این هفته و در چنین فضایی نسبت به علاقه‌مندان خاندان عصمت و طهارت انجام دهیم.
حجت‌الاسلام تقوی با بیان اینکه این فضا می‌تواند برکات بسیار زیادی داشته باشد، افزود: معتقدم که می‌توان دهه کرامت را به خارج از کشور نیز سرایت داد، چرا که شمار فراوانی از مردم دیگر کشورها عاشق این خاندان هستند و انجام این اقدام، زحمت زیادی ندارد و به سرعت شکل می‌گیرد.
وی از علاقه‌مندی برادران اهل سنت به حضرت رضا(ع) یاد کرد و ادامه داد: می‌توان وحدت شیعه و سنی را طی این دهه تقویت کرد. با توجه به این علاقه‌مندی، می‌توان در زیر چتر محبت ثامن‌الحجج، این وحدت را تحکیم بخشید. همچنین به ایجاد فرهنگسازی از جهات مختلف پرداخت و نقاط ضعف را برطرف کرد.
عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تصریح کرد: همیشه بر این موضوع تاکید داشتم که برنامه‌های دهه کرامت را به صورت سازمانی، نهادی و دولتی برگزار نکنیم. این دهه باید در میان مردم و به صورت خودجوش توسط آنان برگزار شود.
وی به عاشورا و فعالیت‌های مردمی در برپایی هیئت و حسینیه اشاره کرد و گفت: این کار به صورت خودجوش انجام می‌شود. توصیه می‌کنم که از الگوی عاشورا استفاده کرده و دهه کرامت را به صورت مردمی برگزار کنیم. این جریان باید به درون مردم کشانده شود و مردم متولی برگزاری آن باشند تا ماندگاری و اثرگذاری بیشتری داشته باشد و آثار تربیتی بر جا بگذارد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.