استاد حوزه علمیه: سیره اهل بیت غنی ترین الگوی موفقیت است

تاریخ انتشار:
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با تبیین «عوامل موفقیت در زندگی» گفت: پیروی از سیره اهل بیت(ع) مهمترین عامل موفقیت انسان در زندگی است و انسان هایی که این گونه افراد را در حیات خویش الگو قرار داده اند به رشد و کمال شایسته ای دست یافته اند.
نظري منفرد

به گزارش بلاغ به نقل از خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام علی نظری منفرد، استاد حوزه علمیه قم، امروز در سلسله برنامه های تبلیغی دهه آخر صفر حرم مطهر رضوی با تبیین «عوامل موفقیت در زندگی» اظهار کرد: برای رسیدن به موفقیت باید موفقیت را برای خود تعریف کنیم برخی رفاه و آسایش از طریق کارهای خلاف و غیرشرعی را موفقیت می پندارند و با تعیین روش اشتباه به موفقیت می رسند.

 

وی تصریح کرد: منظور از موفقیت، موفقیت تحصیلی یا اقتصادی نیست زیرا این موارد با کسب علم و تخصص خود حاصل می شوند؛ منظور موفقیت در زندگی، انتخاب راه درست زیستن و رسیدن به کمال است.

 

حجت الاسلام نظری منفرد تأکید کرد: عمر انسان سرمایه گران قیمتی است که با بهره گیری از الگو های مؤثر می توان به بهترین نحو از آن فیض برد الگوهایی که سبب سعادتمندی او شود.

 

وی با اشاره به این که سیره اهل بیت(ع) غنی ترین الگوی زندگی بشر است، تصریح کرد: سیره اولیای الهی محکم ترین دلیل حقانیت و صحت تعالیم آن مکتب است و نفوذ مفاهیم مکتب ائمه اطهار(ع) در زندگی انسان مهم ترین عامل سعادتمندی است.

 

استاد حوزه علمیه قم افزود: اسلام دینی جامع است که به تمام ابعاد زندگی اعم از معنوی، مادی، فردی، اجتماعی، جسمی، روحی، دنیوی، اخروی، عقلی، عاطفی و احساسی انسان توجه کامل دارد به همین دلیل الگوهای غنی را برای موفقیت انسان معرفی کرده است.

 

حجت الاسلام نظری منفرد خاطر نشان کرد: اولیای الهی از رفتار، بینش، منش، عقیده، برخورد و تمام حرکات و سکنات، از جنبه فردی و اجتماعی و دیگر جنبه‌ها دارای امتیاز و کمال هستند که الگوگیری از سیره آنان انسان را به کمال می رساند.

 

سخنران حرم مطهر رضوی اظهار کرد: پیروی از سیره اهل بیت(ع) مهم ترین عامل موفقیت انسان در زندگی است و انسان هایی که این گونه افراد را در حیات خویش الگو قرار داده اند در پرتو معارف دین به رشد و کمال شایسته ای دست یافته اند.

 

وی افزود: اسوه و الگوی دین در صورتی در کارها موفق می شود که انسان در عقیده و عمل از اخلاص بهره مند باشد و عملش را تنها به منظور جلب رضای حق و ادای وظیفه و عاری از هر نوع تصنع و ریاکاری انجام دهد، زیرا اخلاص روح دین و اساس عبادت و پایه دعوت هر داعی الی الله است.

 

حجت الاسلام نظری منفرد با اشاره به این که مرگ ابتدای راحتی انسان مؤمن است، گفت: انسان هایی که اهل نماز، بندگی، صبر و طاعت هستند، در زندگی دنیوی با خدا معامله می کنند و در میان انحراف های دنیوی مصون می‌مانند./1308/پ202/ب6

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.