آیت الله میرباقری:

نزدیک ترین راه برای سیر و سلوک امام حسین است

تاریخ انتشار:
همه این مناسبت ها و ایام باید احیا شود، تفاوت عید و شادی در اسلام با فرهنگ مادی مادی نیز باید برای جامعه تبیین شود.گاهی برخی شیعه را متهم به گریه و عزاداری دائمی می کنند در حالی که اینگونه نیست و فرهنگ اهل بیت(ع) بر شادی تأکید بسیار دارد
آیت الله سید محمد مهدی میرباقری

به گزارش بلاغ به نقل ازرسا، آیت الله سید محمدمهدی میرباقری نماینده مردم البرز در مجلس خبرگان رهبری در برنامه مخاطب خاص که به صورت زنده از کربلای معلا و سبکه سوم سیما پخش شد، با اشاره به اهمیت ایام عرفه و قربان گفت: اگر کسی به امام رسید آمال و آرزوهای او عوض می شود، اگر کسی با امام نباشد آرزوهای آن در حد دنیا و هوا و هوس است.
وی افزود: تا وقتی اولیای طاغوت انسان را رهبری می کنند نهایت آرمان او توسعه می شود اما اگر امام به برسد تمام خواسته های او منتهی به خداوند متعال می شود و در هرچه که می خواهد افق نگاهش به سمت خداوند متعال است.
رییس فرهنگستان علوم اسلامی با بیان این که سلوک حج این است که انسان بتواند تمام خواسته های خود را در برابر امام قربانی کرده باشد، اظهار داشت: انسان بیش از این که کشته شود باید مستشهد باشد، مستشهد کسی است که می خواهد جان خود را در راه امام بدهد.
وی ادامه داد: کسانی که حاضر باشد جان خود را برای امام بدهند مستشهدین امام می شوند و هر راهی را که امام بفرماید را می روند و همه جوره آماده هستند، در همه عبادات رمضان، رجب و شعبان انسان ارجاع به امام حسین(ع) داده شده است و از این استفاده می شود که در سیر و سلوک انسان به سوی خداوند نزدیک ترین راه وجود مبارک سیدالشهدا است.
آیت الله میرباقری با بیان این که همه راه های انسان برای سلوک به امام ختم می شود، ابراز داشت: حج هم مناسک همراهی با امام است، در نماز هم سیر انسان باید با امام باید، اگر با امام نباشیم سیر قلبی به جایی نمی رسد، باطن همه عبادات سیر الی الله با همراهی امام است.
وی عنوان کرد: بر همین اساس اگر کسی بدون ولایت امام نماز بخواند نتیجه ای ندارد، همه عبادات سیر با امام الی الله است، نماز انسان را نمی رساند بلکه امام است که انسان رابه جایی می رساند، نماز مناسک سیر با امام است، اهتمام به نماز اهتمام به امام است.
نماینده مردم البرز در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: ایام تعلق خاصی به امام حسین(ع) دارد و جمله ای فرمودند که خطاب تاریخی است، حضرت فرمودند هرکس مقام لقای الهی را می خواهد باید با ما کوچ کند، اگر کسی می خواهد این مسیر میانبر حرکت کند نباید نگاه خود را از قافله سیدالشهدا بردارد.
وی اضافه کرد: اگر کسی می خواهد برسد باید از روزی که امام حسین(ع) از مدینه بیرون آمدند سلوک خود را آغاز کند و ببیند می تواند با حضرت حرکت کند، انسان باید قدم به قدم خود را برساند و رسیدن لوازمی دارد و از خود گذشتن می خواهد، اگرانسان آماده نباشد آمالش را قربانی و خود را فدای امام کند چگونه می تواند در عاشورا باشد.
آیت الله میرباقری با بیان این که مناسبت های  متعددی در ذی الحجه مربوط به امیرمؤمنان وجود دارد که یکی از آن ها غدیر است، گفت: همه این مناسبت ها و ایام باید احیا شود، تفاوت عید و شادی در اسلام با فرهنگ مادی مادی نیز باید برای جامعه تبیین شود.
وی افزود: گاهی برخی شیعه را متهم به گریه و عزاداری دائمی می کنند در حالی که اینگونه نیست و فرهنگ اهل بیت(ع) بر شادی تأکید بسیار دارد اما گریه ها و شادی ها هدفمند است که اگر دنیا از انسان گرفته شود نباید غصه بخورد و اگر دنیا را داشته باشد خوشحال نشود بلکه آنچه امام را خوشحال می کند باید انسان را خوشحال کند، عید ما عید بلوغ نشاط های ما است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.