رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم؛

روحانیت و طلاب بیش از گذشته به مسئله اخلاق توجه کنند

تاریخ انتشار:
اگر در زمان حیات یک خدمت گذار دین و فرهنگ اسلامی از وی قدردانی شود، این بسیارارزشمند است و این نشان از کمال یافتگی و رشد یافتگی یک جامعه دارد ودر مقابل بدترین چیز برای یک جامعه، قدر ندانستن علمای خود می باشد و این نشانه انحطاط است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد واعظی

به گزارش بلاغ به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در مراسم رونمایی از کتاب «مرزبان اخلاق » که در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه در دفتر تبلیغات اسلامی، رسالت های متعددی ترسیم شده است، اظهارکرد: دفتر تبلیغات یک مجموعه چند ضلعی بوده و در کارهای آموزشی، پژوهشی، اعزام مبلغ و فعالیت های فرهنگی هنری و انتشار بیش از20 نشریه فعالیت دارد و احیای آثار علمی نیز یکی از رسالت های مهم این مجموعه است.
وی گفت: برگزاری نکوداشت و چاپ منقح آثار بزرگان علمی در واقع تنها به منظور ارج نهادن به شخصیت های علمی نیست، بلکه این یک نوع فعالیت فرهنگ ساز و هویت ساز است، زیرا شخصیت های بزرگ علمی و فرهنگی هر جامعه، بخش بزرگی از تاریخ، هویت و فرهنگ آن جامعه محسوب می شوند.
رئیس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم تصریح کرد: اگر در زمان حیات یک خدمت گذار دین و فرهنگ اسلامی از وی قدردانی شود، این بسیار ارزشمند است و این نشان از کمال یافتگی و رشد یافتگی یک جامعه دارد و در مقابل بدترین چیز برای یک جامعه، قدر ندانستن علمای خود می باشد و این نشانه انحطاط است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به انتشار کتاب مرزبان اخلاق، خاطر نشان کرد: مجموعه سه جلدی مرزبان اخلاق در واقع مشتمل بر دو نوع آثار و مقالات است، یک بخش آثار و مقالات ناظر بر جهات علمی آیت الله مظاهری و بخش دیگر آن پژوهش های علمی نظیر یادنامه مرحوم علامه طباطبایی و شهید مطهری می باشد که برای اولین بار در این مجموعه منتشر شده و به آیت الله مظاهری هدیه شده است.
وی افزود: بیشتر مقالاتی که در کتاب مرزبان اخاق راجع به آیت الله مظاهری نوشته شده در رابطه با بعد اخلاقی و آثار اخلاقی ایشان است در حالی که دفتر تبلیغات اسلامی می تواند وجوه دیگر و تفاسیر آیت الله مظاهری را نیز منتشر کند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر واعظی، گفت: اینکه آیت الله مظاهری به اخاق بسیار توجه کرده را باید به فال نیک گرفت، چرا که گمشده دیروز و امروز ما اخلاق است که در این رابطه به واسطه پیروزی انقاب اسلامی، حوزه های علمیه میدان های زیادی بر روی طلاب و روحانیت برای حضور اجتماعی گشود و امروزه کارهای ویژه روحانیت بسیار گسترده تر از گذشته شده و حضور بیشتری در حوزه داخلی، بین الملل و عرصه های مختلف سیاسی اجتماعی دارد.
وی بیان کرد: روحانیت و طلاب ما باید بیش از گذشته به مسئله اخلاق توجه کنند، چون بدون هیچ تردیدی برکت و اثربخشی کار روحانیت و حوزه های علمیه به تهذیب نفس و اخلاق گره خورده است.
رئیس دفتر تبلبغات اسلامی حوزه علمیه قم، اظهار کرد: بروز و ظهور روحانیت و حوزه ها و عرضه علم ، اگر چاشنی اخلاق و معنویت را نداشته باشد، بی خاصیت و بی اثر خواهد بود، چرا که اخلاق برکت کار است.
وی خاطر نشان کرد: میوه یک طلبه و روحانی، علم، بیان و ارزش و سلوک با مردم است و اگر با ولایت پیوند نداشته باشد و وجود ما با عطر معنویت و اخلاق و ولایت اهل بیت بر قرار نشود، این میوه شیرین نمی شود و با توجه به این نکات در می یابیم که آیت الله مظاهری از پرچم داران اخلاق و معنویت در حوزه قم و اصفهان هستند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.