مدیرکل امور تبلیغی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی:

تعمیق باورهای دینی و مقابله با آسیب های اجتماعی باید جزء اولویت های مبلغان باشد

تاریخ انتشار:
جلسه کمیته هدایت تبلیغی استان هرمزگان با حضور مدیرکل امور تبلیغی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.
یحیی کمال

به گزارش خبرنگار بلاغ، جلسه صبح امروز، جلسه ی کمیته هدایت تبلیغی استان هرمزگان با حضور حجت الاسلام و المسلمین یحیی کمال، مدیر کل امور تبلیغی معاونت فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر انصاری راد مدیر کل سازمان تبلیغات استان هرمزگان و سرگروه های گروه های تبلیغی فعال در استان هرمزگان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام کمال ضمن عرض خیرمقدم به مبلغان حاضر در این نشست و تسلیت فرارسیدن سالروز رحلت حضرت ام البنین (ع) گفت: هدف ما از برگزاری این جلسه، بیان ظرفیت های دفتر تبلیغات اسلامی در راستای اعتلای امر مقدس تبلیغ دین و بیان مشکلات و معضلات فرهنگی و اجتماعی استان هرمزگان توسط مبلغان بومی منطقه در راستای برنامه ریزی و تجمیع ظرفیت ها جهت فعالیت های مؤثرتر در سال آینده می باشد.

وی ادامه داد: رساندن پیام دین به گوش مردم و حل مشکلات عقیدتی، فرهنگی و اجتماعی مردم در ابتدا به عنوان یک طلبه وظیفه و رسالت شخصی هر یک از ما می باشد؛ در کنار آن به عنوان یک وظیفه ی سازمانی و اداری نیز با تأکید بیشتری باید مورد توجه قرار گیرد. دفتر تبلیغات اسلامی ظرفیت های فراوانی در راستای کمک به مبلغان جهت تبلیغ با حداکثر ظرفیت را داراست و باید از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرد.

مدیرکل امور تبلیغی با اشاره به آمار ارائه شده از سوی نیروی انتظامی استان هرمزگان اظهار داشت: در جلساتی که با مسئولان استان هرمزگان داشتیم پنج آسیب، از آسیب های اجتماعی منطقه بیشترین شیوع را در بین مردم دارند. اولین آسیب جدی بحث مواد مخدر است که می توان آن را جزء مهم ترین معضلات منطقه به شمار آورد که ریشه ی بسیاری از معضلات اجتماعی دیگر نیز همین مورد است. دومین آسیب اجتماعی شایع در استان هرمزگان، بحث نزاع و درگیری های فردی است. این مورد میتواند از مسائل گوناگونی مانند معضل اعتیاد، مشکلات اقتصادی و ... سرچشمه گرفته باشد. سومین آسیب جدی منطقه، سرقت است و چهارمین مورد مطرح شده درگیری بین زوجین و مشکل طلاق است. پنجمین معضل منطقه نیز مسأله ی بدحجابی است. به دلیل مرزی بودن منطقه و دسترسی بخشی از مردم به ماهواره، میتوان این پدیده را یکی از ریشه های بروز این معضلات دانست.

حجت الاسلام کمال یکی از حربه های دشمن را ایجاد یأس و ناامیدی در مردم خواند و افزود: با توجه به تلاش دشمن در راستای ناامید کردن مردم از نظام جمهوری اسلامی، یکی از وظایف مبلغان القاء روحیه ی امید در مردم نسبت به آینده است.

در بخش دیگری از این جلسه حجت الاسلام انصاری راد مدیرکل سازمان تبلیغات استان هرمزگان ضمن تقدیر و تشکر از معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی جهت برگزاری این جلسه و تسلیت رحلت حضرت ام البنین (ع) گفت: دفتر تبلیغات اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی ظرفیت ها و امکانات قابل توجهی از جمله ظرفیت اعزام مبلغ را در اختیار دارند که اگر از این ظرفیت استفاده ی صحیحی شود می توانیم با آسیب های اجتماعی که از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری می باشد، به خوبی مقابله کنیم.

وی ادامه داد: در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی،  ما در سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان، در سطح شهر بندرعباس و در مناطق آسیب پذیر آن، 13 پایگاه فرهنگی با استقرار روحانیون جوان، فاضل و آموزش دیده راه اندازی کرده ایم که اثرات بسیار خوبی نیز از آن دریافت کرده ایم. در این پایگاه های فرهنگی بر مسائلی از جمله اعتیاد، کاهش طلاق و سایر معضلات استان، کار تخصصی می شود که بازدهی خوبی داشته است.

و خاطرنشان کرد: با توجه به سابقه ی طولانی همکاری بین سازمان تبلیغات اسلامی و دفتر تبلیغات اسلامی، ما از شما این استمداد را داریم که نیروهای متخصص خود را جهت امر آموزش مبلغان استان هرمزگان اعزام کنید تا توانایی های مبلغان منطقه متناسب با مباحث روز، ارتقاء یابد و توانایی پاسخگویی به سوالات و شبهات قشر جوان را داشته باشند.

در ادامه ی جلسه، نمایندگان طلاب استان هرمزگان و سرگروه های گروه های تبلیغی فعال در استان، به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

گزارش تصویری

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.