کارشناس مذهبی:

کار فرهنگی زمانی اثرگذار است که از روی دغدغه باشد

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام سرلک گفت: برای احیای دیگران، ابتدا فرد باید خود را احیا کند چرا که در مسیر فعالیت های فرهنگی گام ها، نگاه ها، غصه خوردن ها، توسل ها و آه کشیدن ها همه به حساب می آید و همین دغدغه ها سبب خودسازی فرد و دیگران می شود.
حجت الاسلام سرلك

کنگره سه روزه نخبگان روستایی کانون های مساجد سراسر کشور از سری برنامه های هفتمین دوره همایش اندیشه های آسمانی در تربیت معلم شهید بهشتی مشهد از بیست و ششم شهریور آغاز به کار کرد.

حجت الاسلام علی سرلک، محقق و کارشناس مذهبی ظهر امروز 28 شهریور در دومین روز از کنگره سه روزه نخبگان روستایی کانون های مساجد کشور  به بیان ویژگی های صفات بندگی پرداخت و گفت: انسان می تواند آیینه تمام نمای خدا باشد و در تمام شئونات وجودی اش، نشان دهنده صفات الهی باشد.

وی در ادامه با اشاره به دعای عرفه افزود: در واقع هر کس خداوند را ندارد هیچ چیز ندارد و کسانی که به حقیقت حق نرسیدند، جا ماندند و منصرف، گرفتار و خسارت زده و ورشکسته شدند.

برای احیای دیگران، ابتدا خود فرد باید تلاش کند تا خودش را احیا سازد چرا که در مسیر فعالیت های فرهنگی گام ها، نگاه ها، غصه خوردن ها، توسل ها و آه کشیدن ها همه به حساب می آید و همین دغدغه ها سبب خودسازی فرد و دیگران می شود.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که صرف نظر از عناوین شخصی، مقدمه صراط حیات بشر جریان اصیل بندگی است، تصریح کرد: در واقع مسیر قرب الی الله بدون ناهمواری نیست و سختی ها و مشقت هایی دارد که انسان بایستی به این دلیل آفرینش پی ببرد.

وی با بیان این که انسان برای گسترش جریان بندگی آفریده شده است، اضافه کرد: آن مسیری که می تواند انسان را در جریان بندگی بیندازد و نصرت خدای متعال را شامل شود، معارف و باورهای دینی است.

این محقق و کارشناس مذهبی افزود: برای احیای دیگران، ابتدا خود فرد باید تلاش کند تا خودش را احیا سازد چرا که در مسیر فعالیت های فرهنگی گام ها، نگاه ها، غصه خوردن ها، توسل ها و آه کشیدن ها همه به حساب می آید و همین دغدغه ها سبب خودسازی فرد و دیگران می شود.

وی خطاب به نخبگان روستایی کانون های مساجد گفت: شما بزرگترین وظیفه را در مقابل خودتان دارید و بایستی خودتان را نجات دهید و در این مسیر هم خداوند به انسان توفیق، بصیرت، قدرت و نصرت می دهد.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که کسانی که در جریان احیا سازی خود و دیگران وارد می شوند، برنده حیات هستند، ادامه داد: در واقع برای احیای خود نیز باید از طریق تلاش برای دیگران به این هدف پویایی رسید.

وی افزود: تکبر و خودبینی در این مسیر همان لبه پرتگاه است و هرکس به غرور مبتلا شد، سقوط می کند و اگر هرکس خود را بهتر از دیگران بداند به چاه بی توفیقی انداخته می شود و فقط زمانی کار فرهنگی همراه با جاذبه و اثر می شود که تلاش در این مسیر برای دیگران و بانیت دیگران باشد.

بنابراین گزارش، هفتمین دوره همایش اندیشه های آسمانی با حضور 3 هزار و 500 نفر از مدیران کانون های فرهنگی هنری جدیدالتاسیس با سابقه فعالیت پنج ساله و فعالین فرهنگی روستایی از هفتم تا 29 شهریور در تربیت معلم شهید بهشتی برگزار می شود.

گفتنی است، کنگره نخبگان روستایی کانون های مساجد سراسر کشور با حضور 700 نفر شامل 350 نفر خواهر و 350 برادر از 26 تا 29 شهریور در تربیت معلم شهید بهشتی در حال برگزاری است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.