رئیس اداره آموزش استانها مرکز اموزش های کاربردی؛

اردوی آموزشی-زیارتی طلاب استان سیستان و بلوچستان در مشهد مقدس برگزارشد

تاریخ انتشار:
رئیس اداره آموزش استانها مرکز آموزش های کاربردی خبر داد: با هدف ارتقاء سطح علمی و مهارتهای تبلیغی با محوریت "تبلیغ در مناطق محروم و آسیب پذیر" اردوی آموزشی-زیارتی طلاب حوزه های علمیه استان سیستان و بلوچستان در مشهد مقدس برگزارشد.
اردوی آموزشی-زیارتی طلاب استان سیستان و بلوچستان در مشهد مقدس برگزارشد

به گزارش خبرنگار بلاغ، سیدمحمد علیزاده موسوی رئیس اداره آموزش استانها مرکز آموزش های کاربردی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم  از برگزاری اردوی آموزشی-زیارتی طلاب حوزه های علمیه استان سیستان و بلوچستان در مشهد مقدس خبر داد.

رئیس اداره آموزش استانها مرکز آموزش های کاربردی بیان کرد: اردوی آموزشی-زیارتی طلاب حوزه های علمیه زابل با هدف ارتقاء سطح علمی و مهارت های تبلیغی با محوریت "تبلیغ در مناطق محروم و آسیب پذیر" برگزار گردید. 

وی در ادامه افزود: منطقه دارالولایه سیستان که شامل شهرستان های زابل، زهک، هیرمند، هامون، نیمروز، بنجار و شهرعلی اکبر می باشد با سابقه طولانی ولایتمداری اکنون در معرض خطر نفوذ وهابیت و سلفی گری قراردارد. خشکسالی های مستمر، مشکلات اقتصادی عمیق، نامساعد بودن شرایط آب و هوایی باعث کوچ بسیاری از شیعیان از منطقه شده از دلایل مضاعف این نفوذ گردیده است. 

علیزاده موسوی اظهار داشت: از این رو توانمندسازی و تقویت بنیه علمی طلاب در زمینه هایی همچون پاسخ به شبهات، مهارت ارتباط گیری با مخاطبان، آموزش و روش های کار با دانش آموزان از ضروریات در امر تبلیغ می باشد. 

رئیس اداره آموزش استانها مرکز آموزش های کاربردی گفت: در این اردو  که از تاریخ 28 لغایت 31 خرداد ماه در مشهد مقدس و در جوار ملکوتی علی بن موسی الرضا (علیه السلام) برگزار شد، فراگیران علاوه بر بهره گیری از اساتید خبره و مطالب علمی و کاربردی  با عالم گرانقدر آیت الله سیدان (حفظه الله) دیدار کردند. 

وی بیان کرد: موضوعات و محورهای علمی فراگیران در این اردو می توان به «فرقه شناسی اسلامی با محوریت استان محل تبلیغ»، «نقش علم کلام در مسیر طلبگی و مواجهه با چالش ها»، «بایسته های علمی و مهارتی تبلیغ مدارس»، «نقش باور امامت در اندیشه شیعه و راهکار های دفاع از آن»، «امامت در بستر غدیر»، «فن خطابه و تبلیغ در فضای مجازی» و «بایسته های سیاسی مبلغین دینی و در اندیشه مقام معظم رهبری» اشاره نمود.

سید محمد علیزاده موسوی اظهار داشت: با توجه به بررسی های صورت گرفته در مناطق  آسیب پذیر و کم برخوردار، نیازهای تبلیغی اساسی از یک سو و گستره فعالیت های ضد تبلیغی و ضد فرهنگی در این مناطق از سوی دیگر، برگزاری چنین برنامه هایی که موجب مهارت افزایی  مبلغان دینی فعال می گردد، از دغدغه های معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی  بوده که رسیدن به این مهم، نیازمند تلاش و جدیت خالصانه و هم افزایی بین نهادهای فرهنگی می باشد.

4_22.jpg

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.