رفتن به محتوای اصلی
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در جمع کارکنان نمایندگی خوزستان:

قرآن کتاب کاربردی در زندگی بشری است

تاریخ انتشار:
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار داشت: اغلب قرائت های قرآن ما همراه شوق و علاقه نبوده و این طور نیست که داریم به سراغ کتابی می رویم که مشکلات را ما حل می کند، ما می خوانیم که از ثواب آن بهره مند شویم، در حالی که قرآن کتاب کاربردی در زندگی بشری است و جلا پیدا کردن قلوب فقط با نیت ثواب حاصل نشده بلکه باید بدانیم این کتاب کتاب شفا است، شرطش این است که بپذیریم مشکلات داریم و وقتی سراغ آن می رویم باور داشته باشیم که او شفا می دهد و مشکلات را حل می نماید.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در جمع کارکنان نمایندگی خوزستان

به گزارش خبرنگار بلاغ، حجت الاسلام و المسلمین روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در جمع کارکنان نمایندگی خوزستان اظهار داشت: با توجه به روایت شریف نبوی «إنّ هذهِ القُلوبَ تَصدَأُ كما يَصدأُ الحَديدُ إذا أصابَهُ الماءُ. قيلَ: و ما جَلاؤها؟ قالَ: كَثرَةُ ذِكرِ المَوتِ، و تِلاوَتِ القرآنِ» قلوب انسان ها همچنانکه آهن زنگ میزند زنگار می گیرد گاهی این زنگ زدگی به مرحله ای می رسد که انسان را از مسیر صواب و مستقیم منحرف می نماید، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم آن چیزی که باعث رفع و برطرف شدن این زنگار می شود را «زیاد یاد مرگ بودن» و «تلاوت قرآن» بر می شمرد.

وی در ادامه افزود: انسان در زندگی روزمره خود دچار دلزدگی، گرفتاری، کم امیدی به آینده، تاسف از گذشته، غمگینی، خستگی، دلخوری و گله مندی خواهد شد و آنچه باعث می شود این موارد برطرف بشود یاد مرگ و قرائت قرآن است.

حجت الاسلام و المسلمین روستاآزاد گفت: در روایات بیان شده است که یادمرگ به میزان کشته شدن در راه خدا ثواب دارد، وجه مشترک قرائت قرآن و یاد مرگ انسان را به حقیقت عالم سوق داده و او را از بن بست ها خارج می نماید.

وی با اشاره به آیه «وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْلَا نُزِّلَ عَلَيْهِ الْقُرْآنُ جُمْلَةً وَاحِدَةً  كَذَلِكَ لِنُثَبِّتَ بِهِ فُؤَادَكَ  وَرَتَّلْنَاهُ تَرْتِيلًا» اظهار داشت: خداوند در جواب آن کسانی که می گفتند که چرا قرآن یکجا بر پیامبر صلی الله علیه و آله نازل نشد، می فرماید که برای تثبیت قلب پیامبر و تزریق روحیه، قرآن به صورت تدریجی بر او نازل شد، به عبارت دیگر قلب پیامبر با قرائت قرآن مطمئن و راه برای او روشن می گشت.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: اغلب قرائت های ما همراه شوق و علاقه نبوده و این طور نیست که داریم به سراغ کتابی می رویم که مشکلات را ما حل می کند، ما می خوانیم که از ثواب آن بهره مند شویم، در حالی که قرآن کتاب کاربردی در زندگی بشری است و جلا پیدا کردن قلوب فقط با نیت ثواب حاصل نشده بلکه باید بدانیم این کتاب کتاب شفا است، شرطش این  است که بپذیریم مشکلات داریم و وقتی سراغ آن می رویم باور داشته باشیم که او شفا می دهد و مشکلات را حل می نماید.

حجت الاسلام و المسلمین روستاآزاد در ادامه مطالب خود بر ضرورت تلاوت مستمر قرآن کریم تاکید کرد و افزود: قرآن در آیه 20سوره مزمل «فَاقْرَءُوا مَا تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ» توصیه دارد که به هر میزانی که می توانید قرآن بخوانید و ارتباط با قرآن را به صورت مستمر داشته باشید که این توجه ها، انسان ها می سازد و شور می آفریند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.