نقش موثر زن در تعالی و پیشرفت امت اسلامی
به گزارش خبرنگار بلاغ، به همت مرکز آموزش های کاربردی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، اردوی آموزشی-زیارتی ویژه 40نفر از مدیران مدارس علمیه خواهران استان اصفهان در شهر مقدس قم برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با حضور در جمع شرکت کنندگان در این اردو، ضمن تقدیر از تلاش های مدیران مدارس علمیه خواهران استان اصفهان در عرصه تدریس و تربیت طلاب، فعالیت های ایشان را به عنوان یک جایگاه ویژه در تربیت نسل آینده برشمرد و اظهار داشت: طلاب خواهری که هم اکنون تحت نظارت و آموزش های شما هستند در آینده مادران جامعه خواهند بود و حوزه های علمیه خواهران از ظرفیت بسیار مناسبی برای تربیت نسل های مختلف برخوردار است.
وی در ادامه مطالب خود با اشاره به آیه 21 سوره طور «وَالَّذِينَ آمَنُوا وَاتَّبَعَتْهُمْ ذُرِّيَّتُهُمْ بِإِيمَانٍ أَلْحَقْنَا بِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَمَا أَلَتْنَاهُمْ مِنْ عَمَلِهِمْ مِنْ شَيْءٍ» الحاق فرزندان به والدین در بهشت را از نعمات ویژه الهی برای مومنین دانست و افزود: حوزه های علمیه خواهران با تربیت طلاب صالح و مومن نقش به سزایی در عاقبت به خیری نسل های آنان داشته اگر چه فرزندان آنان به صورت کامل پایبند معارف دینی نباشند اما این ایمان راسخ آنان موجب می گردد خداوند متعال ذریه ایشان را در بهشت به آنان ملحق نماید.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: ظرفیت هایی همچون؛ «نقش مادری» و «تاثیرگذاری» که خداوند در زنان قرار داده، نسبت به ظرفیت های موجود در مردان قابل مقایسه نبوده و یک زن در عرصه سیر و سلوک می تواند تا مقامی بالا برود که برای تمامی مومنان الگو قرار گیرد همانطور که خداوند در خصوص همسر فرعون در آیه 11 سوره طور می فرماید: «وَضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذينَ آمَنُوا امرَأَتَ فِرعَونَ إِذ قالَت رَبِّ ابنِ لي عِندَكَ بَيتًا فِي الجَنَّةِ وَنَجِّني مِن فِرعَونَ وَعَمَلِهِ وَنَجِّني مِنَ القَومِ الظّالِمينَ».
حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد ادامه داد: جناب آسیه در سخت ترین شرایط و زیر شکنجه های فرعون دست از ایمان خود برنداشت و در چنین شرایطی دست به دعا برداشته و از پروردگار درخواست کرد: «پروردگارا! خانهای برای من نزد خودت در بهشت بساز، و مرا از فرعون و کار او نجات ده و مرا از گروه ستمگران رهایی بخش!» در اینکه چرا ایشان تقیه نکرد در جواب باید گفت اگر تقیه اتفاق می افتاد دیگر آن برکات عظیم که از آگاهی افراد جامعه نسبت به ایمان یک فردی که در کاخ فرعون زندگی کرده رخ داده بود صورت نمی پذیرفت.
وی بر ضرورت تربیت افراد با ایمان مانند جناب آسیه در حوزه های علمیه خواهران تاکید کرد و اظهار داشت: در کنار ارزیابی آموزشی در حوزه های علمیه توجه به امور اعتقادی از عوامل مهم در تربیت افراد مومن بوده و الگوی شاخص در این عرصه می تواند آسیه همسر فرعون باشد چرا که ایشان در مسیر بندگی خود همواره به فکر آخرت و قیامت بود.
حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد در بخش پایانی مطالب خود به ظرفیت های آموزشی دفتر تبلیغات اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: بخشی از هدف اصلی حوزه های علمیه خواهران تامین مربی دینی است که بسیار مورد نیاز جامعه بوده و در مقابل نیز یکی از بسترها و زمینه های هجمه و تحرکات دشمن و معاندین نیز در قشر زنان می باشد، آموزش و تقویت علمی و مهارتی طلاب خواهران می تواند نقش مهمی در این رویارویی ایفا نماید. مجموعه معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در عرصه آموزش به صورت حضوری و مجازی از آمادگی کامل برخوردار می باشد.
افزودن دیدگاه جدید