بهمنی تصریح کرد:

منبری‌ ها و حاملان علم وحیانی مفهوم تمسک را منتقل کنند

تاریخ انتشار:
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به نکته راهبردی که پیامبر اکرم(ص)، در حجه الوداع اشاره داشتند، گفت: مفهوم تمسک آن چیزی است که منبری‌ ها و حاملان علوم وحیانی باید به مخاطبان منتقل و قلوب آن ها را با قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) پیوند بز
بهمنی

به گزارش بلاغ به نقل از ایکنا، حجت‌ الاسلام و المسلمین سعید بهمنی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، با اشاره به اینکه منابر، به صورت اصولی نیاز به قرآن بنیان بودن دارند، گفت: استفاده از منابع قرآنی در منابر به حد مطلوب نرسیده‌‌ است.

وی در ادامه افزود: منابر را یکی از ستون‌ های ترویج و تبلیغ اسلامی دانست و افزود: منابری که محتوای اصلی آن ها از قرآن کریم و فرمایشات ائمه اطهار(علیهم السلام) اخذ شده است، بدون  شک از غنی‌ ترین و تاثیرگذار ترین منابر خواهند بود.

در احساس ارادت به ابا عبدالله(علیه السلام) رشد خوبی داشته‌ ایم

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در ادامه با اشاره به حوزه‌ های مغفول مانده در منابر گفت: در برخی موارد خوب رشد کرده‌ ایم؛ به خصوص در احساس ارادت و عاطفه به حضرت ابا عبدالله(علیه السلام) رشد نسبتا خوبی داشته‌ ایم و توانسته‌ ایم به نتیجه ‎های خوبی هم برسیم.

در منابر قلب، عاطفه و عمل خود را با قرآن و اهل بیت(علیهم السلام)، پیوند دهیم

وی افزود: در مواردی هم به طور نسبی دچار کاستی هستیم و به آن ها کمتر توجه کرده‌ ایم و این کافی نیست. ما باید در منابر خودمان آیات قرآنی فراوانی را به‌ کار ببرم، روند فعلی منابر خوب است اما کافی نیست، مهم‌‎ ترین مسأله این است که در منابر خود قلب، عاطفه و عمل خود را با قرآن کریم و اهل بیت(علیهم السلام)، پیوند دهیم.

نکته راهبردی با عنوان مفهوم تمسک

بهمنی تصریح کرد: پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)، در حجه الوداع روی نکته راهبردی با عنوان مفهوم تمسک اشاره داشتند و فرمودند «مَا إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّو»، و این یعنی آن چیزی که منبری‌ ها و حاملان علوم وحیانی باید به مخاطبان خودشان منتقل کنند این است که آن ها را متمسک به قرآن می‌ کند و قلوب آن ها را با قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) پیوند و گره می‌ زند.

ثمره پیوند بدنه اجتماعی با قرآن و اهل بیت(علیهم السلام)، بسیار چشمگیر است

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، خاطرنشان کرد: ثمره پیوند بدنه اجتماعی با قرآن و اهل بیت(علیهم السلام)، بسیار تاثیرگذار و چشمگیر است. باید مسیری را برای مخاطب و بندگان خدا، در جهت تمسک جستن به قرآن و اهل بیت(علیهم السلام)، در نظر بگیرم که آثار کاربردی بسیاری داشته و این مسیر قطعا موجب مصونیت ابدی از گمراهی می‌ شود.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.